Anime önerisi lazım.

Reaksiyon skoru
65
Beyler güzel bir anime önerin. İntikamlı bişeyler güzel olur. Yeni çıkan gachiakutayı izledim o da daha 2 bölüm

Beyler güzel bir anime önerin. İntikamlı bişeyler güzel olur. Yeni çıkan gachiakutayı izledim o da daha 2 bölüm
tokyo revengers olabilir sarısın bi çocuk çetebaşı falan oluyor gangster anımesı seversen wınd breakers diye çakma versiyonu da vardı sakamoto days olur ama yarım .emekli tetikçi eski mesleğinden kurtulamıyor ve birnevi geri dönüyor.the fable vardı o da tetikçi eleman biraz uygusuz ama alşıcnca sarıyodu.daha vardı da diziwatchı kapadılar benım de isim hafızam ıyı degıl isimler gitti

tokyo revengers olabilir sarısın bi çocuk çetebaşı falan oluyor gangster anımesı seversen wınd breakers diye çakma versiyonu da vardı sakamoto days olur ama yarım .emekli tetikçi eski mesleğinden kurtulamıyor ve birnevi geri dönüyor.the fable vardı o da tetikçi eleman biraz uygusuz ama alşıcnca sarıyodu.daha vardı da diziwatchı kapadılar benım de isim hafızam ıyı degıl isimler gitti
Tolyo revengersı biliyom da pek benlik değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoğunu izledim

intiqAM istiyorsan Code geass öncelikle.

youjo senki
91 days
aklıma başka gelmiyor :D

myanime listem . göz atabilirsin yüksek puan verdiklerime

Tolyo revengersı biliyom da pek benlik değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoğunu izledim
the seven deadly sins var 4 sezon 7 günah hepsi bi karakter sarısın bı velet var başrolde bayağı guzel britanya krallığının yıkmak isteyenlerle savaşıyolar da genel savaş değil hikaye bazlı

Hellsing ultimate derim. Anime evreninin godfatheri olabilir bana göre. Kalitesi eski 480 p yada 720 p diye hatirliyorum. Internetten 1080 sueumu indirip altyazi indirirsen öyle daha iyi olur

hayatımda hem beğenip hemde daha fazla izlemeye katlanamadığım tek anime :uzgunpeepo:
yüksek puanlara bak dicemde ben puanları boldan dağıtıyorum ama 10 lardan beğeneceğin bir sürü vardır hele romantik / aksiyon ise özellikle romantik son 5-6 yılın listesi direk var :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,857
Üyeler
186,683
Son üye
YunusEmreTR
Geri