rafa gomez
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
Beyler güzel bir anime önerin. İntikamlı bişeyler güzel olur. Yeni çıkan gachiakutayı izledim o da daha 2 bölüm
İzlicem, teşekkürlerDororo izleyin, kesinlikle tavsiye ederim
shield hero izle ilk sezonları güzeldi 3-4 izlemedim bendeBeyler güzel bir anime önerin. İntikamlı bişeyler güzel olur. Yeni çıkan gachiakutayı izledim o da daha 2 bölüm
tokyo revengers olabilir sarısın bi çocuk çetebaşı falan oluyor gangster anımesı seversen wınd breakers diye çakma versiyonu da vardı sakamoto days olur ama yarım .emekli tetikçi eski mesleğinden kurtulamıyor ve birnevi geri dönüyor.the fable vardı o da tetikçi eleman biraz uygusuz ama alşıcnca sarıyodu.daha vardı da diziwatchı kapadılar benım de isim hafızam ıyı degıl isimler gittiBeyler güzel bir anime önerin. İntikamlı bişeyler güzel olur. Yeni çıkan gachiakutayı izledim o da daha 2 bölüm
Tolyo revengersı biliyom da pek benlik değiltokyo revengers olabilir sarısın bi çocuk çetebaşı falan oluyor gangster anımesı seversen wınd breakers diye çakma versiyonu da vardı sakamoto days olur ama yarım .emekli tetikçi eski mesleğinden kurtulamıyor ve birnevi geri dönüyor.the fable vardı o da tetikçi eleman biraz uygusuz ama alşıcnca sarıyodu.daha vardı da diziwatchı kapadılar benım de isim hafızam ıyı degıl isimler gitti
Çoğunu izledimdeath note
the seven deadly sins var 4 sezon 7 günah hepsi bi karakter sarısın bı velet var başrolde bayağı guzel britanya krallığının yıkmak isteyenlerle savaşıyolar da genel savaş değil hikaye bazlıTolyo revengersı biliyom da pek benlik değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çoğunu izledim
Hellsing ultimate derim. Anime evreninin godfatheri olabilir bana göre. Kalitesi eski 480 p yada 720 p diye hatirliyorum. Internetten 1080 sueumu indirip altyazi indirirsen öyle daha iyi olurBeyler güzel bir anime önerin. İntikamlı bişeyler güzel olur. Yeni çıkan gachiakutayı izledim o da daha 2 bölüm
hayatımda hem beğenip hemde daha fazla izlemeye katlanamadığım tek animeyoujo senki
yüksek puanlara bak dicemde ben puanları boldan dağıtıyorum ama 10 lardan beğeneceğin bir sürü vardır hele romantik / aksiyon ise özellikle romantik son 5-6 yılın listesi direk varBeyler güzel bir anime önerin. İntikamlı bişeyler güzel olur. Yeni çıkan gachiakutayı izledim o da daha 2 bölüm