Ben almadım Kasım ayı indirimlerinde ürün 999 TL ye düştü 150 TL premium üyelere kupon tanımlandı.Nerde düştü hocam bi ss atar mısın merak ettim
Ben almadım Kasım ayı indirimlerinde ürün 999 TL ye düştü 150 TL premium üyelere kupon tanımlandı.Nerde düştü hocam bi ss atar mısın merak ettim
Hatta 800e bile alan oldu.dip fiyat degıl kasım başı mıllet 900 e felan aldı
Başkan alıp almama konusunda çok kararsız kaldım. Vazgeçme sebebim elimde 4 adet kulaklık olması.850 ye çerez niyetine alınirmış valla çok iyi kulaklık fiyatına göre
Başkan muhtemelen ürünü takip etmiyorsun. Ürünün normal fiyatı 1299 TL. Dün 1498 TL ye çıkardılar 400 TL daha indirim yapınca 1098 TL ye düştü bu da yaklaşık yarım saat sürdü. Şimdi yine yalandan 1699 TL ye çıkardılar. Önce ki yazılarda da söylediğim gibi bu ürün Kasım başında 800 TL ye satıldı.TEKRAR İNDİRİMDE
Havit alınmaz çok dandikBu mu yoksa Havit H655BT mi alınır sizce ?
Veya bu bütçede başka bir kulaklık öneriniz var mı ?
1500e nasıl alabildin oda bir yetenek sürekli fiyat artırıp indiriyordu satıcıAlınır şuan Kullanıyorum ama kulağı küçük ve orta olanlar alsın benim kulaklar orta büyük boyutlarda kulağımı pedlerin içerisine yerleştirdiğimde belli bir süre sonra rahatsız etmeye başladı ama kalite olarak alınır ben 1500e almıştım 1200 seviyelerini gördüm 900 e indimi bilmiyorum şuan linki kontrol ettiğimde 1700 yazıyor indirim bittiyse beklenmeli bence 1200 seviyeleri için iyi bir kulaklık 1500 e de ben okeydim aslında biraz aceleye gelmişti benimkisi