Neler Yeni

🔥İndirim Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 1.211TL

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
para ypk para paylaşmayın şoyle şeyler bir arkadaş üzülüyormuşta😰😰😰😭

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Hocam ps5 sadece kendi sony kuaklığına bağlanıyor diye biliyorum. Bende bağlayamadım çünkü. Çözüm olarak kulaklığı TV ye bağlıyorum.
Bazı kablosuz kulaklıklar da bağlanabiliyor desteklemesi lazım sadece. Pulse ben de düşündüm garanti beni düşündürüyor

Epiktetos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
İshak Çakır
Hiç ihtiyacım olmamasına rağmen fiyatın gazına gelip aldım ,yorumları çok iyi umarım anlatıldığı gibi çıkar . Teşekkürler.

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ege
Galaxy buds 2 yerine tercih edilirmi

dembe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes Ersin
Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim, sepette ara ara bakıyordum indirimi fark etmemişim. Bir adet sipariş geçtim. Sert çanta tavsiye edecek var mı bu kulaklık için?

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Sinan
CS de ses kasılır mı bununla? Mic performansı nasıl?

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Şems

GirayHan

80+ Platinum
Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim, sepette ara ara bakıyordum indirimi fark etmemişim. Bir adet sipariş geçtim. Sert çanta tavsiye edecek var mı bu kulaklık için?
Rica ederim sağlıkla kullan.
kulak kısmı nasıl geniş mi space ona alacaktım bu baya indirimde sizce alınır mı ders vs için?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıp beğenmesem iade oluyor mu?

uygun degıl dıyor?
Beğenmeyeceğini düşünmüyorum pişman etmez.

CS de ses kasılır mı bununla? Mic performansı nasıl?
kasılmaz. oyuncu kulaklığı bakman lazım. dinamik aralıkları farklıdır müzik kulaklığı ile oyuncu kulaklığının.

Hiç ihtiyacım olmamasına rağmen fiyatın gazına gelip aldım ,yorumları çok iyi umarım anlatıldığı gibi çıkar . Teşekkürler.
Sağlıkla kullanın.

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Şems
Rica ederim sağlıkla kullan.

Beğenmeyeceğini düşünmüyorum pişman etmez.

kasılmaz. oyuncu kulaklığı bakman lazım. dinamik aralıkları farklıdır müzik kulaklığı ile oyuncu kulaklığının.

Sağlıkla kullanın.
kulak kısmı rahat mı acaba ağrıtmaz mı?

GirayHan

80+ Platinum
kulak kısmı rahat mı acaba ağrıtmaz mı?
hayır ağrıtmaz. benim de kulaklar hassas ve en çok dikkat ettiğim konulardan biri kulak konforudur. bu kulaklıkta sorun yaşamazsın. ben 1.600 küsür iken satın aldım. bu fiyat beni ufaktan pişman etti :D

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Şems
hayır ağrıtmaz. benim de kulaklar hassas ve en çok dikkat ettiğim konulardan biri kulak konforudur. bu kulaklıkta sorun yaşamazsın. ben 1.600 küsür iken satın aldım. bu fiyat beni ufaktan pişman etti :D
aldım çok çok satarız :D şakasız güzel incelemeleri bana şart görüntülü koçumla görüşüyorum aldım gitti teşekkürler paylaşımınız için.

GirayHan

80+ Platinum
aldım çok çok satarız :D şakasız güzel incelemeleri bana şart görüntülü koçumla görüşüyorum aldım gitti teşekkürler paylaşımınız için.
Satacağını pek düşünmüyorum :) anker firması fiyatına göre gerçekten iyi kulaklıklar yapıyor bende 3 tane anker var. Hastalık oldu alıp duruyoruz :D

Sağlıkla kullanın :)

Top Bottom