ÇunkBenYuşa
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 263

para ypk para paylaşmayın şoyle şeyler bir arkadaş üzülüyormuşta

Bazı kablosuz kulaklıklar da bağlanabiliyor desteklemesi lazım sadece. Pulse ben de düşündüm garanti beni düşündürüyorHocam ps5 sadece kendi sony kuaklığına bağlanıyor diye biliyorum. Bende bağlayamadım çünkü. Çözüm olarak kulaklığı TV ye bağlıyorum.
kulak kısmı nasıl geniş mi space ona alacaktım bu baya indirimde sizce alınır mı ders vs için?
uygun degıl dıyor?EFSANE50
hızlı bitebilir ama.
Rica ederim sağlıkla kullan.Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim, sepette ara ara bakıyordum indirimi fark etmemişim. Bir adet sipariş geçtim. Sert çanta tavsiye edecek var mı bu kulaklık için?
Beğenmeyeceğini düşünmüyorum pişman etmez.kulak kısmı nasıl geniş mi space ona alacaktım bu baya indirimde sizce alınır mı ders vs için?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıp beğenmesem iade oluyor mu?
uygun degıl dıyor?
kasılmaz. oyuncu kulaklığı bakman lazım. dinamik aralıkları farklıdır müzik kulaklığı ile oyuncu kulaklığının.CS de ses kasılır mı bununla? Mic performansı nasıl?
Sağlıkla kullanın.Hiç ihtiyacım olmamasına rağmen fiyatın gazına gelip aldım ,yorumları çok iyi umarım anlatıldığı gibi çıkar . Teşekkürler.
kulak kısmı rahat mı acaba ağrıtmaz mı?Rica ederim sağlıkla kullan.
Beğenmeyeceğini düşünmüyorum pişman etmez.
kasılmaz. oyuncu kulaklığı bakman lazım. dinamik aralıkları farklıdır müzik kulaklığı ile oyuncu kulaklığının.
Sağlıkla kullanın.
hayır ağrıtmaz. benim de kulaklar hassas ve en çok dikkat ettiğim konulardan biri kulak konforudur. bu kulaklıkta sorun yaşamazsın. ben 1.600 küsür iken satın aldım. bu fiyat beni ufaktan pişman ettikulak kısmı rahat mı acaba ağrıtmaz mı?
aldım çok çok satarızhayır ağrıtmaz. benim de kulaklar hassas ve en çok dikkat ettiğim konulardan biri kulak konforudur. bu kulaklıkta sorun yaşamazsın. ben 1.600 küsür iken satın aldım. bu fiyat beni ufaktan pişman etti![]()
Satacağını pek düşünmüyorumaldım çok çok satarızşakasız güzel incelemeleri bana şart görüntülü koçumla görüşüyorum aldım gitti teşekkürler paylaşımınız için.