[ANKET] Python kursu için hangisi iyi?

Python kursu için hangisi iyi?

• Oy kullanan toplam üye
    30
Bana bunlarla gel ustaa. Nasıl bir şey bekliyor beni? Bu eğlenceyi bilirsem belki motive olup sıkıcı da olsa devam ettirebilirim.
Çok şey!
Kursu bitirmeye yakın kendime minecraft maden botu yazmıştım. Çok zeki değil ama 2 saatlik uğraş sonucu o doğdu. :D
Dişini sık biraz başlangıçtaki yerleri geç sonra enfes yerler gelecek. İstersen ileri videolara bi göz at anlamana gerek yok. O zevki anlayacaksın. :D

Genel python işte.
Usta genel python çok genel bir ifade :D
Bu daha çok veri bilimi için hazırlanmış bir kurs (atıl hocadan bahsediyorum) eğer yapay zeka ile uğraşmayacaksan bu hoca full vakit kaybı senin için.
Bir de temelin varsa sıkılırsın baya.

Bu daha çok veri bilimi için hazırlanmış bir kurs (atıl hocadan bahsediyorum) eğer yapay zeka ile uğraşmayacaksan bu hoca full vakit kaybı senin için.
Bir de temelin varsa sıkılırsın baya.
Temelim yok.
Python ile yapılacak ne varsa hepsini yapmak istiyorum.

İngilizcen varsa yabancı kaynaklar, yoksa bu ikisinden alacağın bilgi aynıdır. Türkçe kaynaklarda çok detaylı bilgiler bulamaz, yüzeysel öğrenirsin.

İngilizcen varsa yabancı kaynaklar, yoksa bu ikisinden alacağın bilgi aynıdır. Türkçe kaynaklarda çok detaylı bilgiler bulamaz, yüzeysel öğrenirsin.
Temelim yok.
Python ile yapılacak ne varsa hepsini yapmak istiyorum.
Zaten iyi düzey ingilizcen varsa + üniversite öğrencisisen ayrıca 100-150 doların varsa git uluslararası okulların eğitimine katıl.
Bu sitede.

O zaman atıl hoca ile başlaman iyi olur. 2xte izle pratik yap, kafanda az bilgin de olsa projeler yap.
Peki sıfırdan Python ı ne yapayım?
Post automatically merged:

Zaten iyi düzey ingilizcen varsa + üniversite öğrencisisen ayrıca 100-150 doların varsa git uluslararası okulların eğitimine katıl.
Bu sitede.
Param yok.
İngilizcem yok.
Üniversiteli değilim.
Post automatically merged:

minecraft maden botu yazmıştım.
Nasıl çalışıyordu?

Nasıl çalışıyordu?
2 modu var.

1. Klasik madenlerde blockların dokularından anlayıp kazıyordu.

2. Faction serverlarda warp lapis ve hammadde var hani. Belli alanı söylüyorum oradaki her şeyi kazıyordu.

Bir tane kurs izleyeyim kendi programımı yazacak duruma geleyim diye bir şey yok. Kursta temel atacaksın sonrası internetten araştırmayla olur. Sonrası internette araştırma,mantık yürütme ve tabii ki stackoverflow.

2 modu var.

1. Klasik madenlerde blockların dokularından anlayıp kazıyordu.

2. Faction serverlarda warp lapis ve hammadde var hani. Belli alanı söylüyorum oradaki her şeyi kazıyordu.
Peki o kadar uzun eğitimden sonra sadece böyle şeyler mi mümkün?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,288
Üyeler
191,062
Son üye
eba_canavari.sh
Geri