Annemi nasıl annesiyle tanıştırabilirim?

Kızı kucağına al annene götür de ki, al gelinin bu. Börek yapın
Akshaksh anne ile tanıştırmak hm kanka bence riskli bu işler. Daha açılmadın etmedin sonra onların diline düşmek biraz saçma değil mi?
Riskli hemde çok
siz yanlış anladınız. kızı annemle değil. kızın annesini annemle. sonuçta ikisi de aynı sınıfta veli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6. sınıf'ta bu tarz işlere girmek mantıklı değil. Lise'de bile mantıklı değil bence. 11. sınıfım. Benimde sevdiğim bir kız var fakat açılmam. Sonucunda ne olacağını bilemezsin.
beğenmekle aşık olmanın arasında bütük fark var.
siz yanlış anladınız. kızı annemle değil. kızın annesini annemle. sonuçta ikisi de aynı sınıfta veli.

1 yaş fark pedofili ise evet pedofiliyim ulan
pedofilinin tanımı yetişkin birinin ergenlik çağlarında olan (11-14 civarı) birine aşık olmasıdır

yaşla alakası yok 12. sınıfım 17 yaşıdnayım bende utanıyorum iyi forumlar
hocam kızlardan niye utanıyorsun

Genelde beğendiğin bir kızı seversin. Arkadaş olmak mı istiyorsun? Eğer öyle ise yanlış yazmışsın. Biz bu şekilde anlayamayız.
şu anlık arkadaş. beğenme derken hem arkadaş olmak istiyoum hemde kız güzel.

Dostum ben anlamadım, sen kaç yaşındasın önce onu söylersen ona göre yorumda bulunayım.

Şimdi ben 7. kız ise 6. sınıf. kıza şık değilim sadece beğeniyorum zaten olayı anlattım anlarsın.
Yaşın çok küçük bırak bu işleri. Dediğimi ters anlama ama daha hormonların bile yeni yeni otururken o yaşta aşk işleri lafta geçerli sadece.
Uzun lafın kısası büyümen lazım.

Lise 2 altı böyle şeylerle uğraşma 2 sene sonra ben m@l mışım dersn

Kızı kucağına al annene götür de ki, al gelinin bu. Börek yapın
Daha mantıklı cevap bulamazsın 6.sınıfta olduğundan

Bu yaşta hiçbir şey yapamazsınız. Hele annenizle tanıştırmak falan da çok absürt. Umarım yanlış anlamazsınız.

Son düzenleme:
Geri