Merhaba, antakyadayım ve sabah otobüs durağında beklerken bir motor sesi duydum çok güzel bir ses geliyordu zaten en baştan sesi bile donup kalmama yetti. Gelişini izledim karşı yönden geliyordu il emniyet müdürlüğünün yakınında ufak bir gaz verişinde bile üzerindekileri geriye atıyordu. Gelirken kafa grenajını sabah uykuluyken algılayamadım en başta daha sonrasında tam önümden geçerken yandan görünce H2 olduğunu gördüm ve bir kaç dakika ağzım açık bir şekilde donup kaldım ciddi anlamda. Hayalimde bile olmayan bir motoru gördüm ve daha üstü yok. Konuyu açma sebebim ise bu motor hakkında bilgisi olan var mı? Normalde antalyada mı? antalyada h2 var mı? Eğer antalyada ise normalde hangi bölgede dolanıyor ve kime ait? Şimdiye kadar antalya içi sürekli dolaşan birisiyim araba ve motora ilgim var fakat buna rağmen artık M1000RR S1000XR R1 hayabusa rocket3r gibi motorlara, rolls royce, ferrari gibi arabalara şaşırmazken Gt3rs gördüğümde bile bu kadar şaşırmamışken ki ferrari çok ilgimi çeken bir marka olmasada(ferrari,lambo gibi superspor sivri burun alçak arabalar pek ilgimi çekmiyor aynı gücğ suv sedan veya en azından biraz daha normal bir arabaya benzeyen gt3rs de olması daha çok dikkatimi çekiyor ve hayran bırakıyor bu yüzden ferrari sanırım sf90 görmüştüm bile görmüşken yerine gt3rs bile görmüşken diyorum) gt3rs cidden hayran olduğum bir araç buna rağmen hiç biri arkalardan donup kalcak bir etki yaratmadı ve bu yüzden böyle bir motoru görünce antalyada mı kime ait vs diye merak ediyorum bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba veya daha önce gören vs varsa nerede nasıl gördü