Neler Yeni

Antalyada millenicom vs netspeed ev interneti

Skylex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Zafer Eraslan
Parası önemli değil şu anda Turkcell Superonline 500 Mbps internete 600TL ödüyorum YouTube sayfasına girerken 4.5 dakika civarı bekliyorum müşteri temsilicisi yüzüme kapatıyor ilk fırsatta ayrılacağım internetime kafalarına göre bloke işlemi vs. yapıyorlar elimde Keenetic hooper DSL modem var modem açısından sorunum yok Netspeed 200 Mbps verebiliyor Millenicom ise 1000 Mbps gösteriyor benim için önemli olan bir sayfaya girerken 4.5 dakika beklememek ve müşteri temsilcisinin suratıma kapatmaması yardımcı olursanız sevinirim.

Not: TurkNet 100 Mbps verdiği için ve ek olarak daha önce müşteri temsilcisi tekrardan suratıma kapattığı için geçmeyi pek düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka önerileriniz var ise alabilirim yine sağlayıcı olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan b
milenicom geçin taahhütsüz diye biliyorum olmazsa memlun kalmazsanız netspeed denersiniz arada ciddi hız farkı var.

Skylex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Zafer Eraslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
milenicom geçin taahhütsüz diye biliyorum olmazsa memlun kalmazsanız netspeed denersiniz arada ciddi hız farkı var.
Müşteri memnuniyeti olarak üzme ihtimalleri var mı türk Telekom altyapısına sahip tüm firmalarda 1000 mbps kullanabiliyorum sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan b
Müşteri memnuniyeti olarak üzme ihtimalleri var mı türk Telekom altyapısına sahip tüm firmalarda 1000 mbps kullanabiliyorum sanırım
hocam milenicom geçmişte bundan 7-8 sene önce kullanmıştım sanırım iyiydi bi sorun yoktu diye hatırlıyorum memlun kalırsınız umarım kalmazsanız taahhütsüz diye iptal edebilirsiniz.

Top Bottom