Neler Yeni

Anti Virüs

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
20 yillık binayı kolaylıkla yıkabilirsin. Fakat 6 yıllık bir bina seni uğraştırır dostum ;););)
Maalesef altyapı işi öyle değil. Senin mantığına göre 1 haftalık altyapı dünyanın en güçlü altyapısı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Comodo, Avira önerebilirim ücretsiz ve işini en iyi yapan antivirüsler bence.
Comodo Windows 10 için destek vermiyor.
Windows 10'da ciddi sorunlar oluşturuyormuş.

akuruca

80+
Bilinçli kullanıcıysan zaten windowsun kendi ücretsiz antivirüs programı hayli hayli yetiyor. Bende çok takıntılıydım mesela en iyisi hangisi onu kurayım diye ama hepsi tamamiyle bilgisayarı gözle görülür derecede yoruyor. Sana tavsiyem windowsun kendi yazılımını kullan zaten içinde var o daha iyi optimize edilmiştir diye düşünüyorum ama yok ben en iyisi hangisi diye bakayım dersen BURAYA TIKLA ücretsiz olandan kur ama microsoft defenderın puanıda gayet iyi yani. Aynı listede mevcut

afducy

80+
Maalesef altyapı işi öyle değil. Senin mantığına göre 1 haftalık altyapı dünyanın en güçlü altyapısı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Comodo Windows 10 için destek vermiyor.
Windows 10'da ciddi sorunlar oluşturuyormuş.
Sana şöyle söyleyeyim. Güncel altyapılar her zaman yenilenir. Burda Avast'ın avukatlığını falan yaptığım yok fakat geçmişte olan bir hata yüzünden Avast'ı gömmenin de bir mantığı yok dostum. Ayrıca diğer antivirüslerin hacklenmediği ne malum ? Belki arka planda ne işler dönüyor? Nerden bileceğiz? Öyle değilmi sence de :D

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Sana şöyle söyleyeyim. Güncel altyapılar her zaman yenilenir. Burda Avast'ın avukatlığını falan yaptığım yok fakat geçmişte olan bir hata yüzünden Avast'ı gömmenin de bir mantığı yok dostum. Ayrıca diğer antivirüslerin hacklenmediği ne malum ? Belki arka planda ne işler dönüyor? Nerden bileceğiz? Öyle değilmi sence de :D
Söylemeyi unuttum bu skandalı da var.
[/URL]

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Top Bottom