afducy
80+
20 yillık binayı kolaylıkla yıkabilirsin. Fakat 6 yıllık bir bina seni uğraştırır dostum19 Yıllık altyapıları hackleniyorsa 6 yıllık altyapı nasıl hacklenmesin?
20 yillık binayı kolaylıkla yıkabilirsin. Fakat 6 yıllık bir bina seni uğraştırır dostum19 Yıllık altyapıları hackleniyorsa 6 yıllık altyapı nasıl hacklenmesin?
Maalesef altyapı işi öyle değil. Senin mantığına göre 1 haftalık altyapı dünyanın en güçlü altyapısı olur.20 yillık binayı kolaylıkla yıkabilirsin. Fakat 6 yıllık bir bina seni uğraştırır dostum![]()
Comodo Windows 10 için destek vermiyor.Comodo, Avira önerebilirim ücretsiz ve işini en iyi yapan antivirüsler bence.
avast mı ? IOJDSPOIHVPOASDJPB OUIHAvast kullanıyorum memnunum.
Sana şöyle söyleyeyim. Güncel altyapılar her zaman yenilenir. Burda Avast'ın avukatlığını falan yaptığım yok fakat geçmişte olan bir hata yüzünden Avast'ı gömmenin de bir mantığı yok dostum. Ayrıca diğer antivirüslerin hacklenmediği ne malum ? Belki arka planda ne işler dönüyor? Nerden bileceğiz? Öyle değilmi sence deMaalesef altyapı işi öyle değil. Senin mantığına göre 1 haftalık altyapı dünyanın en güçlü altyapısı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Comodo Windows 10 için destek vermiyor.
Windows 10'da ciddi sorunlar oluşturuyormuş.
Söylemeyi unuttum bu skandalı da var.Sana şöyle söyleyeyim. Güncel altyapılar her zaman yenilenir. Burda Avast'ın avukatlığını falan yaptığım yok fakat geçmişte olan bir hata yüzünden Avast'ı gömmenin de bir mantığı yok dostum. Ayrıca diğer antivirüslerin hacklenmediği ne malum ? Belki arka planda ne işler dönüyor? Nerden bileceğiz? Öyle değilmi sence de![]()
Comodo kullan iyi ve hafifÖnericeğiniz anti-virüs programı varmı mümkünse ücretesiz olsun.
Şimdiden teşekkürler