O virüs programınla trojen , truva atı , mining virüsü yedim. Onu kullanmamak daha iyi. Kaldır tabi ki.windows 8.1 kullanıyorum bilgisayarımda biraz eski ve yavaş çalışmakta.
avast antivirüs programı kullanıyorum acaba antivirüs programını kaldırsam bilgisayarım hızlanırmı
(dizüstü)
Dostum zaten antivirüs programı pek işlevsel değil. Windows defender yeterli oluyor. Silip temp dosyalarının içini temizleyin. Masaüstünüz kalabalık ise hepsini tek dosyada toplayın. Masaüstü arka planında resim varsa kaldırın siyah ekran yapın. Azda olsa hızlanır. Ve görev yöneticisinden başlangıçta çalışan uygulamaları kapatın (Windows defender hariç) PC daha hızlı açılır.windows 8.1 kullanıyorum bilgisayarımda biraz eski ve yavaş çalışmakta.
avast antivirüs programı kullanıyorum acaba antivirüs programını kaldırsam bilgisayarım hızlanırmı
(dizüstü)
sürekli arkada açık ve başlangıçdada açılıyor otomatik kapatamıyorumda silip sizin önerdiğiniz antivirüsü deniyeceğimKaldırmanı önermem. Virüs girerse işler daha kötü olur. ESET NOD32 yükle onu kullan oldukça hafif bir antivirüs. Ram kullanımı 60ın üzerine çıkmıyor.
söylediğin hepsini yaptım antivirüs kaldı birtek onuda yapacağım sanırımDostum zaten antivirüs programı pek işlevsel değil. Windows defender yeterli oluyor. Silip temp dosyalarının içini temizleyin. Masaüstünüz kalabalık ise hepsini tek dosyada toplayın. Masaüstü arka planında resim varsa kaldırın siyah ekran yapın. Azda olsa hızlanır. Ve görev yöneticisinden başlangıçta çalışan uygulamaları kapatın (Windows defender hariç) PC daha hızlı açılır.
Kaspersky gayet işlevsel, Defender bazen virüsleri bulamıyor. Yani iyi bir antivirüs kullanmakta fayda var.Dostum zaten antivirüs programı pek işlevsel değil. Windows defender yeterli oluyor. Silip temp dosyalarının içini temizleyin. Masaüstünüz kalabalık ise hepsini tek dosyada toplayın. Masaüstü arka planında resim varsa kaldırın siyah ekran yapın. Azda olsa hızlanır. Ve görev yöneticisinden başlangıçta çalışan uygulamaları kapatın (Windows defender hariç) PC daha hızlı açılır.
Yap dostum. Benim pc de 5 yıllık işlemci i5 3.nesil. Ekran kartı geforce 610m ciddi anlamda şuan ki sistemlere göre kötü bir pc'e sahibim. Bunları yaptıktan sonra bilgisayarım iki tık hızlandı.sürekli arkada açık ve başlangıçdada açılıyor otomatik kapatamıyorumda silip sizin önerdiğiniz antivirüsü deniyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
söylediğin hepsini yaptım antivirüs kaldı birtek onuda yapacağım sanırım
Kullanılabilir tabii ki de. Steam üzerinden oyunları indirdiğim için ben pek ihtiyaç duymuyorum.Kaspersky gayet işlevsel, Defender bazen virüsleri bulamıyor. Yani iyi bir antivirüs kullanmakta fayda var.
İnternette gezinirken bir şey indirmesende virüs yeme ihtimalin var dostum. Zaten bizde korsan indirmiyoruz ama kullanıyoruz yinedeKullanılabilir tabii ki de. Steam üzerinden oyunları indirdiğim için ben pek ihtiyaç duymuyorum.