Neler Yeni

Antivirüse ihtiyacım var mı

Gird4p

80+
Zaten internetten indireceğin virüslü dosyalar şifreli geliyor.
Anlamıyorsun, bir şey indirmene gerek yok. Exploit varsa bulaşır. Linke tıklaman yeterli. İlla bir şey kurup next next finish demen ya da bir dosyayı RaR'dan çıkarmana lüzum yok. Tıkladığın an biter. Zero-Click açıkları hep böyle olur.

DogancanYr

80+ Silver
Anlamıyorsun, bir şey indirmene gerek yok. Exploit varsa bulaşır. Linke tıklaman yeterli. İlla bir şey kurup next next finish demen ya da bir dosyayı RaR'dan çıkarmana lüzum yok. Tıkladığın an biter. Zero-Click açıkları hep böyle olur.
O kadar büyük bir zafiyetten virüs kapmaz bu forumdaki kimse. Ha kaptı diyelim o kadar büyük bir zafiyeti kullanan, o kadar iyi virüsle gelir. Bu gibi antivirüsler anlamaz zaten.

En iyisi uBlockOrigin eklentisini kur hem reklam hem çerez hem de sahte indirme linklerinden kurtul.

Svorr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Tarık Demiryürek
O kadar büyük bir zafiyetten virüs kapmaz bu forumdaki kimse. Ha kaptı diyelim o kadar büyük bir zafiyeti kullanan, o kadar iyi virüsle gelir. Bu gibi antivirüsler anlamaz zaten.

En iyisi uBlockOrigin eklentisini kur hem reklam hem çerez hem de sahte indirme linklerinden kurtul.
dediğiniz eklentiyi kurdum Allah razı olsun hocam reklam falan çıkmıyor artık

Gird4p

80+

Sen öyle diyorsan öyledir.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Burak
arkadaşlar pcde 3. parti hiç bir yazılım yok steam epic ubisoft falan var ne olur ne olmaz antivirüs almalı mıyım ?
Hocam size tavsiyem norton 360 alın mükemmel fiyatida uygun bence 2 senelik aldım kullanıyorum gram sorun yaşamadım

Top Bottom