AV demiş aslında ve Eset ücretli diye hatırlıyorum. Tavsiyem KasperSky’dan yana şu an.Tarama için istiyorsan malwarebytes veya eset online scanner iyi bir tercih.
Zaten Tarama yapmıyorlar mıAV demiş aslında ve Eset ücretli diye hatırlıyorum. Tavsiyem KasperSky’dan yana şu an.
Tek seferlik kullanacağım demiş büyük ihtimal tarama yapacak. Eset online scanner tamamen ücretsiz.AV demiş aslında ve Eset ücretli diye hatırlıyorum. Tavsiyem KasperSky’dan yana şu an.
Pc de virüs var mı diye bakıcam o yüzdn tşkTarama için istiyorsan malwarebytes veya eset online scanner iyi bir tercih.
Tarama yapıyor da, Malware ile Antivirus aynı şey değil. KS ile tarama yapabilirsin. Eset de ücretliydi sanırım yoksa iyi program.Tarama yapmıyorlar mı
Tarama yapabiliyorlar ama asıl amaçları o değil onun yerine removal tool yani amacı sadece tarama yapmak olan programlar çok daha iyi.Zaten Tarama yapmıyorlar mı
Ha o zaman bilemiyorum. Tam tarama olarak KasperSky’ı iiyi bulduğumdan öneriyorum.Tek seferlik kullanacağım demiş büyük ihtimal tarama yapacak. Eset online scanner tamamen ücretsiz.
Ücretli değil bakabilirsin ben kullanıyorum tamamen ücretsiz beğendiğim bir program.Tarama yapıyor da, Malware ile Antivirus aynı şey değil. KS ile tarama yapabilirsin. Eset de ücretliydi sanırım yoksa iyi program.
HitmanPro ücretsiz mi hiç denemedim.Kaspersky, malwarebytes ve ya hitmanPro.
Hmm ücretsiz sürümü de var demek, hangi ayrıcalıklar var?Ücretli değil bakabilirsin ben kullanıyorum tamamen ücretsiz beğendiğim bir program.
![]()
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.www.eset.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HitmanPro ücretsiz mi hiç denemedim.
Sadece tarama yapıyor AV özellikleri yok ama virüs tespit konusunda iyi.Hmm ücretsiz sürümü de var demek, hangi ayrıcalıklar var?