Neler Yeni

Aoc c24g1 upgrade etmek istiyorum

bartu_kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Bartu Kesikkulak

Şu an kullandığım monitör bu ama curved bana göre değilmiş onu anladım satıp üstüne biraz para koysam neye upgrade etmeliyim sizce?
240hz'e geçmeli miyim ?

Coolpanda

80+ Silver
Bence RX 6600 veya üstü ekran kartın varsa 144Hz+ 27" QHD'ye geç.

bartu_kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Bartu Kesikkulak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .

bartu_kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Bartu Kesikkulak

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
Ips va arasındaki farklar nelerdir ne önerirsiniz
ips daha çok profesyonel kullanımda iş monitörleri için gerekli bir özelliktir va panel daha çok oyuncular için üretilmiş monitörlerde kullanılır renkler tn panelden daha iyidir ama ipsden kötüdür

bartu_kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Bartu Kesikkulak
ips daha çok profesyonel kullanımda iş monitörleri için gerekli bir özelliktir va panel daha çok oyuncular için üretilmiş monitörlerde kullanılır renkler tn panelden daha iyidir ama ipsden kötüdür
Mesela benim monitörde karanlıkta siyah ekran açınca kenarlarda hafif beyazlıklar var gibi oluyor panelden dolayı mı bu

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
Mesela benim monitörde karanlıkta siyah ekran açınca kenarlarda hafif beyazlıklar var gibi oluyor panelden dolayı mı bu
hafif beyazlık derken ne kastettiğinizi anlamadım ama monitörün kenarlarında olan beyaz ya da sarı ışık kümelerinden bahsediyorsanız çerçeveniz ince olduğu için ışık sızması yapıyor olabilir

bartu_kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Bartu Kesikkulak
hafif beyazlık derken ne kastettiğinizi anlamadım ama monitörün kenarlarında olan beyaz ya da sarı ışık kümelerinden bahsediyorsanız çerçeveniz ince olduğu için ışık sızması yapıyor olabilir
Aynen hocam mesela iphone 11 siyah ekran açınca hafif beyaz tonlar oluyor ya 12nin ekranı simsiyah görünüyor onun gibi yani

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
Aynen hocam mesela iphone 11 siyah ekran açınca hafif beyaz tonlar oluyor ya 12nin ekranı simsiyah görünüyor onun gibi yani
ha sizin bahsettiğiniz şey panelin tipi. ekranının oled falan olmadığı sürece siyahı tam siyah değil de biraz daha maviye yakın görürsünüz tam siyah görmeniz için oled veya amoled bir paneliniz olması lazım

Hienfps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Adin Durgut

Şu an kullandığım monitör bu ama curved bana göre değilmiş onu anladım satıp üstüne biraz para koysam neye upgrade etmeliyim sizce?
240hz'e geçmeli miyim ?
Yani bro eğer fps profesyonel olarak düşünmüyorsan bence 144hz çok yeterli olur.Hemde bütçeni biraz daha korursun

bartu_kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Bartu Kesikkulak
Yani bro eğer fps profesyonel olarak düşünmüyorsan bence 144hz çok yeterli olur.Hemde bütçeni biraz daha korursun
Tamamen kendi keyfim için hocam ya peki bunu satıp düz ekran alsam nasıl olur sence Gsyncli ips bi monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha sizin bahsettiğiniz şey panelin tipi. ekranının oled falan olmadığı sürece siyahı tam siyah değil de biraz daha maviye yakın görürsünüz tam siyah görmeniz için oled veya amoled bir paneliniz olması lazım
Anlaladım hocam teşekkür ederim bilgilendirmeler için

Hienfps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Adin Durgut
Tamamen kendi keyfim için hocam ya peki bunu satıp düz ekran alsam nasıl olur sence Gsyncli ips bi monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlaladım hocam teşekkür ederim bilgilendirmeler için
Zaten curved monitöre alışık değilsen zor gelir bence kesin düz olan bir monitöre geçmelisin Asus tufları öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,468
Üyeler
165,022
Son üye
aykut407
Top Bottom