Neler Yeni

Aoc monitör almayın.

IvBaldwin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
erdem
24g4x aldım baya da memnunum hiçbir sorunu yok

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
Deniz Bey

wnoxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu modeli kullanıyorum mayıstan beri ben bi sıkıntı yaşamadım sizin ne oldu ?
Monitörü 15 gün bile kullanmadım günde 1 saati bile aşmıyordu işten gelince bakıyordum sadece. Eve geldiğimde ekran sorunluydu garantiye gonderdım paneli yanmıs dediler. Degisim yapılmıcakmıs iade yapılcakmıs ve şuan fiyatları inanılmaz arttı. Neredeyse her kullanıcıda sorun cıkarıyod aoc monitör rezalet bence.

OmerR_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer
bende katılıyorum 24g4x ve muadilleri kadar kötü bi monitör görmedim tek iyi yani pivot olması arkadaşın dediği gibi bilgisayarı açık bıraktım bi geldim ekranda kararma bozulmalar var hz düşürünce daha da artıyor bu sorun bu arada teknik servisi vesaire baya uğraştırmıştı beni 2 ay bile olmadan çok sıkıntı çıkardı en az kullandığım gün kadar iadesiyle uğraştım genel olarak bilmem ama 24g4x almayın aldırmayın internetten gorduğunuz deneyimlemeden yorum yapan insanlara aldanmayın kesinlikle sonunuz teknik servise gitmekle mail atmakla kargoya şuna buna gitmekle uğraşmak oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Kemal Altundal
ben hazirandan beni 24g4xe kullanıyorum gayet memnunum

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Üzücü bir durum, talihsizlik yaşayan da var yaşamayan da. Genelleme yapılması doğru değil bence.

Top Bottom