Öneri Samsung almayın pişmanlık

Hocam ben de Odyssey G6 27" kavisli monitörünü aldım. 3-4 ay oluyor ve bazı sorunlardan dolayı 2 hafta önce teknik servise verdim. Geçen hafta bana "Panel değiştirilecek sipariş verildi." dendi. Bu cumartesi ise ürün geldi, gittiğimde bana ürünün değişim olduğunu sıfır ürün gönderdiklerini söylediler. Eve geldiğim gibi kontrol etmedim, akşamına ürünü kontrol ettim ve kapalı kutu/yeni ürünün ekranında çizik vardı. Şimdi tekrar servise geri götüreceğim. Direkt değişim yapmaları ve 2 hafta içinde çözmeleri gayet iyi aslında. Çünkü bayrama da denk geldiğini düşünürsek hızlı denebilir. Ama aldığım üründe yine böyle bir sıkıntı çıkarsa sanırım iade edeceğim. Yanlış hatırlamıyorsam bir ürünü aynı şikayetten iki kere yolladığınızda hala çözemezlerse iade hakkınız oluyordu. Tabi bu değişim yapılarak çözülenler için geçerli mi bilmiyorum. Ve bu "hatırladığım" tamamen yanlış da olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu yola başvurulduğunda bir ücret ödeniyor mu ? Dava veya avukat ücreti gibi.
Hayır hiç bir şey yok internetten fatura bilginizi mağduriyetinizi belirtiyorsunuz hemen ilgileniyorlar
Ben mesela bir mouse sipariş ettim kutu yırtık çıktı kendi sitesinden vermiştim siparişi sitede ki numarayı arıyorum ulaşamıyorum mail atıyorum ulaşamıyorum hiç bir şekilde adresleri belli belirsiz oluşturdum hemen fotoğraflamalarını yaptım 6 ay mouse'u kullnadım 6 ayın sonunda iade kararı çıktı

zaten kimse önermiyor bu monitörü araştırmadanmı aldınız ?

monitörde aoc asus ve viewsonic'ten şaşmayın hocam

ghostingde vardı bu monitörde
Ghosting yok bu monitörde. Viewsonic'in çoğu monitörü kötü. G4'ün ghosting testi de aşağıda var, gayet iyi olduğu gözüküyor. Övdüğünüz viewsonic markasına bakın birde. Çoğu kişide öneriyor g4'ü, eğer kötü diyen varsa bir şey bilmiyordur. Öğrenci indirimiyle 6k bandına alabileceğiniz en iyi 240hz monitör bu şu anlık.

Desktop Screenshot 2025.06.16 - 18.12.35.14.webp

o yüzden bu monitör hakkında tonca forum var mankafa bi sen akıllısın zaten bok gibi monitör
:D bay ukala, mantıklı bir örnek göster düzeltelim.

Asus ve AOC'un g4 ile muadil olan 2 tane monitörü var bu bütçelerde. İkiside renk gamutunda samsung'tan zayıf. :D DCI-P3, Rec 2020 ve SRGB renk gamutlarında G4 daha iyi. Hız olarak zaten kıyaslamasını paylaştım.
Desktop Screenshot 2025.06.16 - 19.27.58.64.webp

Desktop Screenshot 2025.06.16 - 19.30.13.95.webp

G4'ün 27inç versiyonunun da incelemesi var:.

Bari anlamıyorsunuz bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyin. Sadece kendinizi küçük düşürmekle kalırsınız.

Son düzenleme:
o yüzden bu monitör hakkında tonca forum var mankafa bi sen akıllısın zaten bok gibi monitör
reyis çok boş yaptın ghosting testini yaptım sıkıntısı yoktu tonca forumda yok g4ün ghostingi ile ilgili ek olarak güncellemede yapayım tekrar götürdüm kabul ettiler rapor çıkması gerektiğini söylediler ondan sonra değişim işlemleri yapılacak toz işinide söyledim nedenini bilmediklerini söyleyip özür dilediler

reyis çok boş yaptın ghosting testini yaptım sıkıntısı yoktu tonca forumda yok g4ün ghostingi ile ilgili ek olarak güncellemede yapayım tekrar götürdüm kabul ettiler rapor çıkması gerektiğini söylediler ondan sonra değişim işlemleri yapılacak toz işinide söyledim nedenini bilmediklerini söyleyip özür dilediler
Avel olduğu için anlamaması normal, sağdan soldan gördüğü yorumlara bakarak hareket ediyor. Bir sürü incelemesine baktım bu modelin, muadillerinden geri kalır yanı yok. Hatta daha iyi renk gamutu sunuyor.

zaten kimse önermiyor bu monitörü araştırmadanmı aldınız ?

monitörde aoc asus ve viewsonic'ten şaşmayın hocam

ghostingde vardı bu monitörde
O g3 modeli g4'te sıkıntı yok.

o monitör önceden çok tutuldu diye biliyorum. toz olayını bilemem ama ölü piksel çıkması normal.

G4 gayet sağlam monitör kanka sence senin sorunun satıcı ilemi monitör ilemi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,129
Üyeler
183,066
Son üye
Batu35070
Geri