Öneri AOC vs ViewSonic hangisi

2060 eşiti olan herhalde. daha iyi benimkinden. alırım 144hz ya. ama dedim tn panel ucuz ve yeterli olurmu. takıntılıyım bir sey almadan önce çünkü 1 kere alıyorum :d
emin ol benim eski konularıma bakarsan 5 6 tane monitör konusu açmışımdır. AOC C32g1 kullanıyordum VA curved panel. Onu arkadaşıma sattım. Sonra konu açtım Asus ve aoc ıps panel arasında kalmıştım bende ikisinide aldım :D Ama aoc daha iyi

emin ol benim eski konularıma bakarsan 5 6 tane monitör konusu açmışımdır. AOC C32g1 kullanıyordum VA curved panel. Onu arkadaşıma sattım. Sonra konu açtım Asus ve aoc ıps panel arasında kalmıştım bende ikisinide aldım :D Ama aoc daha iyi
anladım :D ama 300 400 tl ips e değerse bir şey diyemem

aoc için değer benim fikrim 24 inc ıps panel diyince akla aoc 24g2u gelir zaten çoğu kişide
Aynen ips alirsam bunu alacağım. teşekkür ederim.
Post automatically merged:

aoc için değer benim fikrim 24 inc ıps panel diyince akla aoc 24g2u gelir zaten çoğu kişide
bu arada oynadığım oyunlara göre değişir ne panel alacağım ancak dizi filmde izliyorum simdi ondan karıştı. renk konusu

Rica ederim Hayırlı olsun.

bu arada oynadığım oyunlara göre değişir ne panel alacağım ancak dizi filmde izliyorum simdi ondan karıştı. renk konusu
Renkler çok canlı fark ettiysen attığım fotoğrafta gamepower saber pavyon edition var ona rağmen monitör klavyeden daha parlak duruyor

Arkadaşlar fiyat farkına değer mi? Valorant Csgo Battlefield 4, dizi film izliyorum. Kavisliden emin değilim severmiyim bilemiyorum.

Seçim sana kalmış bütçe arttıkça AOC monitörler daha da yaygınlaşır. Attığın viewsonici arkadaşım kullanıyor. Kavisi çok etkilemiyor çok az kavisi var. Çünkü doğal olarak o büyülükte ve bütçeye kavis çok iyi olmaz.

bir sorum olacaktı merak ettim arkadaşlar.
1650super ekran kartım var, CsGo valorant bf4 için 144hz işe yarar ama onlar harici oyun oynarken mesela gta5 144hz boşa olurmu? fazla mı para veriyorum 1300tl civari mi alsam tn panel :/
Fiyatını sonuna kadar hakeder. Monitör önemli bence. IPS olması da çok önemli bence. Yan gözle baksan bile TN ile IPS arasındaki farkı görebiliyorsunuz. Ben bizzat karşılaştırdım ıps kullandıktan sonra TN panelde oynayamadım bile.

Ekran kartını yükseltsen de yükseltmesen de o monitörü kullanırsın. Ayrıca ileride daha fazla zevk alırsın ekran kartını yükseltirsen. Yıllar sürsün önemli değil.

Geri