Neler Yeni

Öneri AOC vs ViewSonic hangisi

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
2060 eşiti olan herhalde. daha iyi benimkinden. alırım 144hz ya. ama dedim tn panel ucuz ve yeterli olurmu. takıntılıyım bir sey almadan önce çünkü 1 kere alıyorum :d
emin ol benim eski konularıma bakarsan 5 6 tane monitör konusu açmışımdır. AOC C32g1 kullanıyordum VA curved panel. Onu arkadaşıma sattım. Sonra konu açtım Asus ve aoc ıps panel arasında kalmıştım bende ikisinide aldım :D Ama aoc daha iyi

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
emin ol benim eski konularıma bakarsan 5 6 tane monitör konusu açmışımdır. AOC C32g1 kullanıyordum VA curved panel. Onu arkadaşıma sattım. Sonra konu açtım Asus ve aoc ıps panel arasında kalmıştım bende ikisinide aldım :D Ama aoc daha iyi
anladım :D ama 300 400 tl ips e değerse bir şey diyemem

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
aoc için değer benim fikrim 24 inc ıps panel diyince akla aoc 24g2u gelir zaten çoğu kişide
Aynen ips alirsam bunu alacağım. teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aoc için değer benim fikrim 24 inc ıps panel diyince akla aoc 24g2u gelir zaten çoğu kişide
bu arada oynadığım oyunlara göre değişir ne panel alacağım ancak dizi filmde izliyorum simdi ondan karıştı. renk konusu

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Rica ederim Hayırlı olsun.

bu arada oynadığım oyunlara göre değişir ne panel alacağım ancak dizi filmde izliyorum simdi ondan karıştı. renk konusu
Renkler çok canlı fark ettiysen attığım fotoğrafta gamepower saber pavyon edition var ona rağmen monitör klavyeden daha parlak duruyor

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Arkadaşlar fiyat farkına değer mi? Valorant Csgo Battlefield 4, dizi film izliyorum. Kavisliden emin değilim severmiyim bilemiyorum.

Seçim sana kalmış bütçe arttıkça AOC monitörler daha da yaygınlaşır. Attığın viewsonici arkadaşım kullanıyor. Kavisi çok etkilemiyor çok az kavisi var. Çünkü doğal olarak o büyülükte ve bütçeye kavis çok iyi olmaz.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
bir sorum olacaktı merak ettim arkadaşlar.
1650super ekran kartım var, CsGo valorant bf4 için 144hz işe yarar ama onlar harici oyun oynarken mesela gta5 144hz boşa olurmu? fazla mı para veriyorum 1300tl civari mi alsam tn panel :/
Fiyatını sonuna kadar hakeder. Monitör önemli bence. IPS olması da çok önemli bence. Yan gözle baksan bile TN ile IPS arasındaki farkı görebiliyorsunuz. Ben bizzat karşılaştırdım ıps kullandıktan sonra TN panelde oynayamadım bile.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Ekran kartını yükseltsen de yükseltmesen de o monitörü kullanırsın. Ayrıca ileride daha fazla zevk alırsın ekran kartını yükseltirsen. Yıllar sürsün önemli değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,037
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom