Neler Yeni

AOC24G2U Ölü Piksel Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin Bkurt
AOC24G2U adlı monitörü ilk olarak İncehesaptan satın aldım ölü piksel çıktı iade ettim. Daha sonra N11 sitesinden aldım yine ölü piksel çıktı. Bugün yine iade ettim. Ben bu ölü pikselden nasıl kurtulabilirim? En az 5 10 kere iade edip ölü piksel çıkmayana kadar tekrar mı almam lazım yapabileceğim başka bir çözüm yok mu ya da ölü piksel çıkan ürünü garantiye gönderip bir şey yapamaz mıyım?

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
Bence bu bir işaret reis c24g1 al

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
Bence bu bir işaret reis c24g1 al
şaka bir yana itopyadan alanların neredeyse %90'ı da bu sorunu yaşıyor. Monitör odaklı bir sorun diye düşünüyorum. Başka modellere yönelmen yararına olacaktır bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yasin Bkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şaka bir yana itopyadan alanların neredeyse %90'ı da bu sorunu yaşıyor. Monitör odaklı bir sorun diye düşünüyorum. Başka modellere yönelmen yararına olacaktır bence.
Asus TUF VG249Q bu monitör nasıldır bir bilgin var mı?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sinerji den almanı öneririm.Orası hem çok hızlı hem istersen kontrol ediyorlar. Ben ilk aldım 1 adet ölü piksel çıktı sonra değişim talep ettim ve not yazdım kontrol ederek gönderin lütfen diye. Test edip yolladılar yenisini uğraşma başka siteler ile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
Aynı monitörü aldım, ölü piksel sorunum olmadı fakat 2 ayda ekranda dikey cızırtı şeklinde çizgi çıktı önce sağda çıktı kayboldu, şimdi de solda çıktı arada geliyor gidiyor. Bu akşam garantiye götüreceğim, monitörden memnunum ama sanırım eski seri yeni seri farketmiyor kronik sıkıntıları var.

AustinYellowM4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Salih Şeker
Bende de var İps panellerde şans işi.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sinerji'den 27g2u aldım herhangi bir sorun yaşamadım. Tek tavsiyem özellikle monitör alırken sana en küçük sorunda bile satış sonrası desteği sıkıntı olmayan firmaları tercih etmen olur. Sinerji 1 ölü piksel çıksa bile değişim yapıyordu mesela bunun için orayı tercih etmiştim. Onun dışında şans işi iade/değişim istemen daha iyi olur. Garantiden daha kısa sürer.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Doğukan
İtopyanın yeni şubesine bizzat gidip aldım kalabalık diye kontrol ettirmeden eve geldim baktığımda ölü piksel vardı. O gün içerisinde geri götürdüm. Birkaç tane daha aynı modele baktılar 3-4 tane daha ölü pikselli çıktı. Depoya bakıp yarın haber vereceklerini söylediler şansıma 1 tane düzgün olan bulabilmişler. Aoc'nin bu modelinde ölü piksel garantisi var zaten. Kısacası biraz şans işi.

Top Bottom