Apex Legends kasma sorunu

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır oynadığım apex legends oyunu son 3-4 güne kadar gayet akıcı bir şekilde oynanmaktaydı fakat dediğim gibi son 3-4 günde ne olduysa oyunda ciddi şekilde donmalar-takılmalar, fps düşüşleri yaşıyorum sorun ne olabilir
2200g işlemci
rx 570 ekran kartı
8 gb 2133mhz ram
b450m anakart

Arkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır oynadığım apex legends oyunu son 3-4 güne kadar gayet akıcı bir şekilde oynanmaktaydı fakat dediğim gibi son 3-4 günde ne olduysa oyunda ciddi şekilde donmalar-takılmalar, fps düşüşleri yaşıyorum sorun ne olabilir
2200g işlemci
rx 570 ekran kartı
8 gb 2133mhz RAM
b450m anakart
Dostum ram frekansi az olduğu için ve bellek miktarı yetersiz olduğu için darboğaz yapıyor olabilir MSI afterburner ile gpu ve CPU kullanimlarina bakıp yazabilir misin

Dostum RAM frekansi az olduğu için ve bellek miktarı yetersiz olduğu için darboğaz yapıyor olabilir MSI afterburner ile gpu ve CPU kullanimlarina bakıp yazabilir misin
tamamdır şimdi gönderiyorum fakat şu kafamı karıştırıyor öncesinde böyle bir sorun yoktu fakat son zamanlarda neden böyle bir sıkıntı var anlayamadım

tamamdır şimdi gönderiyorum fakat şu kafamı karıştırıyor öncesinde böyle bir sorun yoktu fakat son zamanlarda neden böyle bir sıkıntı var anlayamadım
Bilmiyorum dostum sonradan ram yetersiz olmaya başlamış olabilir

2200g işlemci
rx 570 ekran kartı
8 gb 2133mhz RAM
b450m anakart
aynı sistemin 3000mhz lisi var ben hiç bir sorun yaşamıyorum ramın mhz sinden alakalı olabilir

aynı sistemin 3000mhz lisi var ben hiç bir sorun yaşamıyorum ramın mhz sinden alakalı olabilir
Tabi ki ram yetersiz kaldığı için darboğaz olabilir bakalım MSI afterburner değerlerini atsın

4x2 GB 2400 MHz RAM ile bu oyunu rahat rahat oynuyordum. Sorun RAM den değil büyük ihtimalle.

Tabi ki RAM yetersiz kaldığı için darboğaz olabilir bakalım MSI afterburner değerlerini atsın
GPU ve CPU kullanımları %100 fakat GPU sık sık %40 ve aşşağılarına düşüp tekrardan %100 e çıkıyor, oyun 75-60 fps ye düştüğünde sanki 15-20 fps alıyormuşum gibi kasıyor
Post automatically merged:

Tabi ki RAM yetersiz kaldığı için darboğaz olabilir bakalım MSI afterburner değerlerini atsın
bu arada monitörüm 72 hz

GPU ve CPU kullanımları %100 fakat GPU sık sık %40 ve aşşağılarına düşüp tekrardan %100 e çıkıyor, oyun 75-60 fps ye düştüğünde sanki 15-20 fps alıyormuşum gibi kasıyor

bu arada monitörüm 72 hz
Darboğaz var sanırım dostum CPU yetersiz kalıyor o yüzden drop yiyorsun ramlerdende kaynaklı olabilir her şey olabilir 😂

4x2 GB 2400 MHz RAM ile bu oyunu rahat rahat oynuyordum. Sorun RAM den değil büyük ihtimalle.
Çift kanal ram var sende beom ondan bir peoblem olmayabilie

Darboğaz var sanırım dostum CPU yetersiz kalıyor o yüzden drop yiyorsun ramlerdende kaynaklı olabilir her şey olabilir 😂

Çift kanal RAM var sende beom ondan bir peoblem olmayabilie
vallahi anlamadım hocam yani 1 hafta öncesine kadar böyle bir şey yokken şuan oynanmayacak derecede takılmalar droplar derken fevkalade morlaim bozuk şuanda

vallahi anlamadım hocam yani 1 hafta öncesine kadar böyle bir şey yokken şuan oynanmayacak derecede takılmalar droplar derken fevkalade morlaim bozuk şuanda
bendeki ram de çift kanal

bendeki RAM de çift kanal
Droplanmalarin bir çok sebebi olabilir HDD çok dolduysa olabilir darboğaz olabilir ramlerin frekansından dolayı darbogaz yapabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri