Apple Ekosistem Önerisi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Trollediğim falan yok.Apple ın yılda çıkardığı model sayısı belli zaten.Bütçe sorunum yok diyor.12 pro max,macbook pro,apple watch ne alınacağı da belli.Konu trol.Android telefon istese,masaüstü toplayacağım dese çok farklı sistemler toplar.Apple da alır çıkar olay bu.
Apple sitesinde daha pahalı. Hem apple ekosistemi en iyi ekosistem

Boş konu. Zaten Apple'ın yüzlerce ürünü yok.
Alınacak ürünler belli, yazmışsın (laptop, kulaklık...). İhtiyacına uygun olanı alırsın.
Bir de kıskançlıktan çatladın mı yazmış. Görgüsüzsün dostum. 👍🏻
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apple sitesinde daha pahalı. Hem apple ekosistemi en iyi ekosistem
Akakçe, epey vs. kullanabilir buradaki insanlar da onu kullanıp öneri yapacak.

IMG_20210829_145241.jpg

Acaba neden?

Boş konu. Zaten Apple'ın yüzlerce ürünü yok.
Alınacak ürünler belli, yazmışsın (laptop, kulaklık...). İhtiyacına uygun olanı alırsın.
Bir de kıskançlıktan çatladın mı yazmış. Görgüsüzsün dostum. 👍🏻

Akakçe, epey vs. kullanabilir buradaki insanlar da onu kullanıp öneri yapacak.
Saygısızlığı bırakın. O zaman pc önerisi isteyenler de kendi baksın. Apple diyince önermezsiniz siz. Anca şayomi önerin.

Saygısızlığı bırakın. O zaman pc önerisi isteyenler de kendi baksın. Apple diyince önermezsiniz siz. Anca şayomi önerin.
Ne alaka? Direkt markaya bağladın. Şaka gibi. Ben fanboy değilim. Bütçeye ihtiyaca fiyata göre ürün önerilir. Apple alma mı dedim ben?
Bütçede sıkıntı yok.
İhtiyaçları da belli. Açıp kendisi de bakabilir. Yukarıdaki mesajla saygısızlığı kendi yaptı, ben değil.

Bunun dışında bilgisayar kategorisinde binlerce parça var, binlerce farklı bilgisayar oluşturabilir. Burada bütçe sıkıntısı yoksa alacağı iPhone 12 Pro Max'dir mesela, daha neyini soruyor?

Ne alaka? Direkt markaya bağladın. Şaka gibi. Ben fanboy değilim. Bütçeye ihtiyaca fiyata göre ürün önerilir. Apple alma mı dedim ben?
Bütçede sıkıntı yok.
İhtiyaçları da belli. Açıp kendisi de bakabilir. Yukarıdaki mesajla saygısızlığı kendi yaptı, ben değil.

Bunun dışında bilgisayar kategorisinde binlerce parça var, binlerce farklı bilgisayar oluşturabilir. Burada bütçe sıkıntısı yoksa alacağı iPhone 12 Pro Max'dir mesela, daha neyini soruyor?
Buyur öner o zaman. O zaman öneri istemenin ne anlamı kaldı? Gidip 2tb 512 gb en yüksek istemiyordur. Orta üst birşeydir.

Hocam bütçe sınırınız yoksa neden 120 fps valorant oynuyorsunuz? Adam size sınır yoksa alın hepsini geçin demiş çatladın mı kıskandın mı yazmışsınız konu tamamen trol.

Buyur öner o zaman. O zaman öneri istemenin ne anlamı kaldı? Gidip 2tb 512 gb en yüksek istemiyordur. Orta üst birşeydir.
Kardeşim illa boş beleş savunmak zorunda mısın? Arkadaşın mı yoksa?
İhtiyacına göre olanı alır nasılsa bütçe sıkıntısı yok, ister iPhone 12 pro max 512 GB alır ister iPhone 12 mini 64 GB alır Allah Allah.
Böyle tipler nereden buluyor beni ya?

Hocam bütçe sınırınız yoksa neden 120 fps valorant oynuyorsunuz? Adam size sınır yoksa alın hepsini geçin demiş çatladın mı kıskandın mı yazmışsınız konu tamamen trol.
Aynen çoluk çocuk boş lafa tutuyor. Engelleyin geçin.

Rüyasında alacak o yüzden konu açmış.

Kardeşim illa boş beleş savunmak zorunda mısın? Arkadaşın mı yoksa?
İhtiyacına göre olanı alır nasılsa bütçe sıkıntısı yok, ister iPhone 12 pro max 512 GB alır ister iPhone 12 mini 64 GB alır Allah Allah.
Böyle tipler nereden buluyor beni ya?
O zaman telefon önerisi isteyene de böyle yapın en üstünü al diyip emek vermeden.

Hocam bütçe sınırsız indirim mi kovalıyorsunuz
1630238413739.png

Konu diye bir şey yok adam bütçe sınırı olmadan öneri istemiş. Siz bütçe sınırı olmadan pc önerisi isteyen birine en pahalı parçaları atarsınız biter o da baksa bulur ama pc ile aynı değil bu. Apple sitesine girip en pahalı yapıp her şeyi alabilir biter. Bu görgüsüzlükten çok yalan gibi geldi bana.

Konu diye bir şey yok adam bütçe sınırı olmadan öneri istemiş. Siz bütçe sınırı olmadan pc önerisi isteyen birine en pahalı parçaları atarsınız biter o da baksa bulur ama pc ile aynı değil bu. Apple sitesine girip en pahalı yapıp her şeyi alabilir biter. Bu görgüsüzlükten çok yalan gibi geldi bana.
Apple sitesinde daha pahalı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,865
Üyeler
186,953
Son üye
Santrisizm