Gürcistana gidip almıştım sakın gidip oralardan almaya çalışma. Gidersin stok bulamazsın, parayı lari'ye çevirirken kur dolandırıcılıgı yaparlar. Sınırda tax free için 7-8 saat sıra beklersin ki şaka değil haberlere bile çıktı. Ek olarka tüm bunları yapıp tr de sahibinden de satılanlardan daha pahalıya almış olurusun. gerek yok çektiğin eziyetle kalırsın.
Yapman gereken sahibindende sıfır kapalı kutu bir avrupa cihazı bulup almak. yurtdısına gıdıp yanında 2-3k kar etmek ıcın satan ınsanlar var onlardan al. telefonculardan vs alma. 2-3 yakın arkadaşıma bu şekilde aldırdım. Sorunsuz kullanıyorlar. Sama atraksiyonlarla da uğraşmamış oldular.
6 ay süren var zaten kayıt için. o arada gürcistana veya yakın bir ülkeye giriş çıkış yaparsın günü birlik gezmeye gidersin. sonra dönünce pasaportuna kayıt yaptırırsın.
Son olarak satan da alan da saçma sapan yorumlarda bulunuyor. 14 pro için söylğyorum, TR de garantisi olan tek cihaz "Model A2890" koduna sahip olan cihazdır. Onun haricindekilere hiçbir şekilde kimse garanti sağlamıyor. Parça bile bulamazsın. Kutu fotosu istersin satıcıdan. Üzerinde yazıyor zaten.
ABD, Almanya, Çin ana karası, Japonya ve Kanada dahil iPhone için sertifikalı 5G ve LTE ağı sunan ülke ve bölgelerin listesini inceleyin.
www.apple.com