Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Apple iPhone 12 mini, 128 GB 23,245TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
14 pro maxi 26k'ya alan ben :( kanka nolursunuz almayın şunları gidin kıbrıs'a avrupa fiyatından alın. 1550 dolara almıştım ben

İp 11 +8000 TL vererek aldık bizde kaydıyla beraber. Ama Türkiye'den.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
gir/çık için kıbrısmı gürcistanmı hocam hangisi daha ekonomik sanırım ikisi dışında başkada ülke alternatifi yok :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

128 lik versiyon için mi hocam?
Kıbrıs daha iyi, mersinden gemiler gidiyor. Gürcistan için 2 uçak 2 otobüs ile anca sınır kapısına geliyorsunuz. Cihazı Türkiye den alıp kıbrısa gidip gelmek mantıklı.

Zannetmiyorum. Mutlaka bir önlem alırlar. TC üzerine vs gibi.
Yok hayır kendi üzerine alsa sonra devir işlemi gibi bir şey olabilir mi?

şahin doğan

80+ Platinum

Arda_07

80+ Bronze
O işler öyle olmuyor canım, 120 gün içinde önerilen kayıt süresi ve istediğin gibi kullanabiliyorsun. 365 gün içinde de yaptın yaptın, yapmazsan bir daha yapamazsın.
ben kendim s10 getirdim ve dediğim gibi, kayıt yapılacak gün son 1 yıl içinde yurtdışına çıkmış olman lazım. senin dediğin gibi olmuyor canım.

@Fatih ALEMDAR ayrıca telefonu getirdin ve 120 gün süresi doldu diyelim, sonraki yıl(1 ocaktan itibaren) 120 gün daha kullanabiliyorsun. hakların yeni yıl itibariyle yenileniyor.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
ne hale geldik be bir telefon 24 25k

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
beyler 1 aya alcam iphone 14 yada iphone 14 pro. nerden alayım önerilerinizi bekliyorum birsürü karısık şey var birbiriyle çelişenler vs. fikir belirten olursa sevinirim, seçimden sonra her 2 cb adayı da seçimden sonra gençlere ilk tel vs. ötv'siz olacak demişti onu da bekliyom aynı zamanda

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Ali
gir/çık için kıbrısmı gürcistanmı hocam hangisi daha ekonomik sanırım ikisi dışında başkada ülke alternatifi yok :)

128 lik versiyon için mi hocam?
Karadeniz tarafında iseniz otobüs ile uygun olabilir. İstanbuldan mersine otobüs oradan feribot ile giderseniz Kıbrıs uygun olacaktır. Uçak maalesef çok pahalıya geliyor.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
@LORN @şahin doğan hocam bu ötv indirimi olursa başka birine telefon alma olayı olur mu?

Mesela yurtdışı telefon alınca başka birinin üzerine kayıt edersen onun adına olan hatları kullanabiliyorsun ya. İstersen hat devir işlemi ile devrediliyor. Bu da öyle mi acaba?
Daha böyle bir indirim söz konusu olmadığı için üzerine konuşmak varsayım olur. Ama dediğinin olma ihtimali vardır büyük ihtimal. Açık bulmakta üzerimize yok milletçe.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Daha böyle bir indirim söz konusu olmadığı için üzerine konuşmak varsayım olur. Ama dediğinin olma ihtimali vardır büyük ihtimal. Açık bulmakta üzerimize yok milletçe.
Hocam iki taraf da seçim vaati olarak verdi. Ben Erdoğan'ı da kazanacağını düşündüğüm için yapar. Bu son senelerde verdiği tüm vaatleri yerine getirdi. Ve yapmayacak olsa detaylı bir şekilde birkaç kere bastıra bastıra konuşmasını yapmazdı.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
mihi
beyler 1 aya alcam iphone 14 yada iphone 14 pro. nerden alayım önerilerinizi bekliyorum birsürü karısık şey var birbiriyle çelişenler vs. fikir belirten olursa sevinirim, seçimden sonra her 2 cb adayı da seçimden sonra gençlere ilk tel vs. ötv'siz olacak demişti onu da bekliyom aynı zamanda
Gürcistana gidip almıştım sakın gidip oralardan almaya çalışma. Gidersin stok bulamazsın, parayı lari'ye çevirirken kur dolandırıcılıgı yaparlar. Sınırda tax free için 7-8 saat sıra beklersin ki şaka değil haberlere bile çıktı. Ek olarka tüm bunları yapıp tr de sahibinden de satılanlardan daha pahalıya almış olurusun. gerek yok çektiğin eziyetle kalırsın.

Yapman gereken sahibindende sıfır kapalı kutu bir avrupa cihazı bulup almak. yurtdısına gıdıp yanında 2-3k kar etmek ıcın satan ınsanlar var onlardan al. telefonculardan vs alma. 2-3 yakın arkadaşıma bu şekilde aldırdım. Sorunsuz kullanıyorlar. Sacma atraksiyonlarla da uğraşmamış oldular.

6 ay süren var zaten kayıt için. o arada gürcistana veya yakın bir ülkeye giriş çıkış yaparsın günü birlik gezmeye gidersin. sonra dönünce pasaportuna kayıt yaptırırsın.

Son olarak satan da alan da saçma sapan yorumlarda bulunuyor. 14 pro için söylğyorum, TR de garantisi olan tek cihaz "Model A2890" koduna sahip olan cihazdır. Onun haricindekilere hiçbir şekilde kimse garanti sağlamıyor. Parça bile bulamazsın. Kutu fotosu istersin satıcıdan. Üzerinde yazıyor zaten.

Son düzenleme:

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Buğra Acar
Gürcistana gidip almıştım sakın gidip oralardan almaya çalışma. Gidersin stok bulamazsın, parayı lari'ye çevirirken kur dolandırıcılıgı yaparlar. Sınırda tax free için 7-8 saat sıra beklersin ki şaka değil haberlere bile çıktı. Ek olarka tüm bunları yapıp tr de sahibinden de satılanlardan daha pahalıya almış olurusun. gerek yok çektiğin eziyetle kalırsın.

Yapman gereken sahibindende sıfır kapalı kutu bir avrupa cihazı bulup almak. yurtdısına gıdıp yanında 2-3k kar etmek ıcın satan ınsanlar var onlardan al. telefonculardan vs alma. 2-3 yakın arkadaşıma bu şekilde aldırdım. Sorunsuz kullanıyorlar. Sama atraksiyonlarla da uğraşmamış oldular.

6 ay süren var zaten kayıt için. o arada gürcistana veya yakın bir ülkeye giriş çıkış yaparsın günü birlik gezmeye gidersin. sonra dönünce pasaportuna kayıt yaptırırsın.

Son olarak satan da alan da saçma sapan yorumlarda bulunuyor. 14 pro için söylğyorum, TR de garantisi olan tek cihaz "Model A2890" koduna sahip olan cihazdır. Onun haricindekilere hiçbir şekilde kimse garanti sağlamıyor. Parça bile bulamazsın. Kutu fotosu istersin satıcıdan. Üzerinde yazıyor zaten.

O kişileri bulmakta sıkıntı bulup güvenmekte ayrı sıkıntı :)

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Abdullah
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
mihi
O kişileri bulmakta sıkıntı bulup güvenmekte ayrı sıkıntı :)
Sıkıntılı bir durum yok. Çok fazla satan var zaten. En yakında satanlarla iletişime geçersiniz. Ürün zaten sıfır jelatinli kutulu olduğu sürece bir sorun yok. Yanında da ürünü açar kontrol edersiniz. 2. el ürün almıyorsunuz sonuçta

Top Bottom