Neler Yeni

Apple mı Samsung mu?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz
Merhabalar arkadaşlar, üniversite son sınıf öğrencisiyim. Iphone 11 Pro Max ve
Daha doğrusu İOS mi Android mu olacaktı çünkü ikiside kamera olarak işlemci vs... çok güçlü telefonlar ben şahsen İOS sevdiğim için İphone tercih ederdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zaman çıkacağı konusunda net bir bilgi var mı? Yılbaşında da alabilirim.
12 çıkış tarihi Ekim 2020 olabilir.

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Merhabalar arkadaşlar, üniversite son sınıf öğrencisiyim. Iphone 11 Pro Max ve
o kadar paaran varsa kesinlikle samsung alınmaz almam direk ıphone al uzun yıllar güncelleme alacak ve amiral gemisi eğer beklerim diyorsan iphone12 yi bekleyebilirsin

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Daha doğrusu İOS mi Android mu olacaktı çünkü ikiside kamera olarak işlemci vs... çok güçlü telefonlar ben şahsen İOS sevdiğim için İphone tercih ederdim.

12 çıkış tarihi Ekim 2020 olabilir.
Fiyat konusunda çok uçuk bir fiyat olmazsa 12 modellerine bakacağım artık.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Ben androidin özgürce özelleştirme yapmamıza izin vermesinden dolayı Samsung derim fakat eğer uzun yıllar stabil olsun ama ö,elleştirme olmasın dersen ios daha iyi bir tercih.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Uzun yıllar kullanıcaksan Apple öneririm. IOS gerçekten çok iyi. Hem ios 14’de geliyor. Bence apple tercih et.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Ben androidin özgürce özelleştirme yapmamıza izin vermesinden dolayı Samsung derim fakat eğer uzun yıllar stabil olsun ama ö,elleştirme olmasın dersen ios daha iyi bir tercih.
sadelikten yana bir kullanıcıyım. Iphone 7 Plus'ım da uzun süredir kullanıyorum aslında memnunum ancak Note 20 Ultra özellikleri bakımından çok çok hoşuma gitti, görüş almak istedim.

Kesinlikle uçuk fiyatlar olacağına eminim.
şu anki fiyatlarda çok uçuk aslında, gönül isterdi ki şu fiyatları vereceğime araba alayım ama heralde külüstür bir araba bile alamıyorum. Bütçeme uyarsa kesinlikle 12'lere bakacağım. Ama şimdi de şöyle bir soru var kafamda. Iphone 12 maddi açıdan biraz daha düşük olacağı için 11 Pro Max kadar iyi olur mu? 12 Pro ya da Pro max modelleri çıkarsa da bütçem yeter mi acaba?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz
sadelikten yana bir kullanıcıyım. Iphone 7 Plus'ım da uzun süredir kullanıyorum aslında memnunum ancak Note 20 Ultra özellikleri bakımından çok çok hoşuma gitti, görüş almak istedim.

şu anki fiyatlarda çok uçuk aslında, gönül isterdi ki şu fiyatları vereceğime araba alayım ama heralde külüstür bir araba bile alamıyorum. Bütçeme uyarsa kesinlikle 12'lere bakacağım. Ama şimdi de şöyle bir soru var kafamda. Iphone 12 maddi açıdan biraz daha düşük olacağı için 11 Pro Max kadar iyi olur mu? 12 Pro ya da Pro max modelleri çıkarsa da bütçem yeter mi acaba?
Şöyle düşün iphone 11 de olan özelliklerin aynısı kesinlikle olacak bu bir.
ayrıca yeni bir model olduğu için illaki yeni bir şey eklerler ama demem o ki 12 pro ve pro max çok uçuk olur o yüzden ya iphone 11 pro max al yada bekle 12 al

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Bu arada şunu da söyliyim kim ne derse desin applenin fiyatları ülkemizde çok uçuk ekran kırılsa bir ton para kılıfları şarj aletleri bile pahalı Samsung ben tercihimi dediğim gibi Samsung tarafında kullanırdım ama senin hangisi daha çok içine sinerse onu al ve ayrıca 12 pro Max in fiyatları muhtemelen çok uçuk olacaktır.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Şöyle düşün iphone 11 de olan özelliklerin aynısı kesinlikle olacak bu bir.
ayrıca yeni bir model olduğu için illaki yeni bir şey eklerler ama demem o ki 12 pro ve pro max çok uçuk olur o yüzden ya iphone 11 pro max al yada bekle 12 al
Iphone'un ürettiği telefonları göz önüne alarak şu yorumu yapıyorum. Iphone 12 de büyük ihtimalle 11 e göre işlemcisi yeni nesil bir işlemci olacak ve ekran çözünürlük oranlarında ufak farklılıklar olabilir. Bir de ek olarak belki batarya kapasitesini arttırırlar çözünürlükle doğru orantılı şekilde. Bir de 11 Pro Max'te olan 3 kamera da cabası. Eğer öyle olursa 12 Pro ya da Pro Max'le uğraşılmaz heralde.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz
Iphone'un ürettiği telefonları göz önüne alarak şu yorumu yapıyorum. Iphone 12 de büyük ihtimalle 11 e göre işlemcisi yeni nesil bir işlemci olacak ve ekran çözünürlük oranlarında ufak farklılıklar olabilir. Bir de ek olarak belki batarya kapasitesini arttırırlar çözünürlükle doğru orantılı şekilde. Bir de 11 Pro Max'te olan 3 kamera da cabası. Eğer öyle olursa 12 Pro ya da Pro Max'le uğraşılmaz heralde.
Aynen öyle ben şahsen yakın bir sürede allahın izniyle 11 alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,931
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom