Mithril
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,555
Senelerdir Spotify kullanıyorum ama yeri geldi muud da kullandım yeri geldi deezerde kullandım yeri geldi apple music de kullandım. Ses kalitesi olarak Spotify en iyisi değil ama en iyi keşfet, radyo, yeni müzik bulma, bunları en iyi Spotify yapıyor, bunlarda Spotifyı en iyi platform yapıyor çünki ses kalitesi her şey değil. Apple müzik androidde çileden başka bir şey değil maalesef, uygulama donuyor, müzik açılmıyor, müzikler kendi kendine duruyor. Evet ses kalitesi en iyi apple müzikte ama 3-5k lık kulaklıkta bile Spotifydan ayıramadım ses kalitesini (evet apple müzikten flac dinledim) . Ben Spotify öneririm ama bazı kişiler yt premium dahil olduğu için yt müzik tercih ediyor, bu da gayet mantıklı.Apple müzikle dinlemek çok daha keyifli ama müzik önermesi olsa çok kötü diyeceğim de şarkı önermesi yok radyo oluştur demeden şarkı önermiyor radyo oluşturuncada Spotify gibi iyi öneriler yapamıyor.
Ayrıca Spotify gibi senkronizasyonumda yok müziği saatimden bile değiştirebilmek çok fazla kullandığım bir şey apple da saat için uygulama bile yok.
Siz hangisini tercih ediyorsunuz?