Dostlar selam iphone 17 pm almak istiyorum telefon 40watt destekliyor 65 wattlık apple kendi sitesinde satılan adaptörü ve kutudan çıkan kendi kablosunu kullansam maksimum verimi alabilir miyim? orijinal kablosu maksimum kaç watt destekler?
kutudan çıkan kablo googlede 24w yazıyor. ip17pm bataryası 4832mah hızlı şarj gücü max 40w 65w gereksiz olur bence. normal adaptör alıp kullanabilirsin. ben ipadde şu küçük apple adaptöründen kullanıyorum ve bataryası 7698mah güzel dolduruyor bence telefonu daha güzel ve hızlı doldurur.Dostlar selam iphone 17 pm almak istiyorum telefon 40watt destekliyor 65 wattlık apple kendi sitesinde satılan adaptörü ve kutudan çıkan kendi kablosunu kullansam maksimum verimi alabilir miyim? orijinal kablosu maksimum kaç watt destekler?
teşekkürler cevap için ama daha önce iphone 14 pro kullanmıştım kücük adaptörü kullanıyordum şu 20dk da %50 yi herkese duyurdukları için yapmak istedim adamlar telefon çıkaryor ona uygun adaptör yok piyasada gercekten cok ilginckutudan çıkan kablo googlede 24w yazıyor. ip17pm bataryası 4832mah hızlı şarj gücü max 40w 65w gereksiz olur bence. normal adaptör alıp kullanabilirsin. ben ipadde şu küçük apple adaptöründen kullanıyorum ve bataryası 7698mah güzel dolduruyor bence telefonu daha güzel ve hızlı doldurur.
öyle maalesef. abim 15pm kullanıyor küçük adaptör ve kutudaki kablo ile şuana kadar şikayet etmedi bilmiyorum yine kafana göre alabilirsin. yüksek W pil ömrüne zarar verebilir onuda göz önünde bulundur.teşekkürler cevap için ama daha önce iphone 14 pro kullanmıştım kücük adaptörü kullanıyordum şu 20dk da %50 yi herkese duyurdukları için yapmak istedim adamlar telefon çıkaryor ona uygun adaptör yok piyasada gercekten cok ilginc