Apple Tv alınır mı

Kanka 1500 TL'ye ne 4K smart TV'si imkansız öyle bir şey. Televizyonum Smart TV aslında ama çok eski yazılım desteği kesildi o yüzden almak istiyorum ve Apple TV'de web browser kaldırılmış kararsız kaldım Tarayıcı olmayan bir şey almak pek mantıklı gelmedi var mı önerin böyle internetten film izleyebileceğim tarayıcısı olan smart box
Yukarda arkadasin onerdigi android box.
ama bak israrla soyluyorum, biraz daha ekle smart tv al 4k. Cok da pahali degil illa 4k almana da gerek yok. Zaten 4k kanal yok.
full hd smart tv al biraz daha ekle
Kendim lg 4k smart tv kullaniyorum, o yuzden sana andoid kutusu yerine israrla guncel bir smart tv oneriyorum

Yukarda arkadasin onerdigi android box.
ama bak israrla soyluyorum, biraz daha ekle smart tv al 4k. Cok da pahali degil illa 4k almana da gerek yok. Zaten 4k kanal yok.
full hd smart tv al biraz daha ekle
Kendim lg 4k smart tv kullaniyorum, o yuzden sana andoid kutusu yerine israrla guncel bir smart tv oneriyorum
Babam daha geçen hafta smart TV aldı Toshiba'nın ama onda da internetten film izleyemiyorum ondan ucuz bir TV almak istemem doğrusu.

Siteyi açıyorum filmi seçiyorum ama filmin başlaması gereken yerde siyah bir kutu oluyor ve açılmıyor. Sabah fotoğraf atabilirm istersen.
Baska sitelerden dene. Bazi playerlar html bazilari flash. Hepsini desteklemiyorlar

Apple tv’de tv kanallarini izleyemezsin, uygulamarini indirir oradan netflix, blu tv, amazon prime gibi seyleri izlersin. Bir de bazi kanalllarin uygulamalari varsa onlari. Ona para verecegine smart tv al oradan izle. İnternet sayfalarina da girip film sitelerinden korsan film izleyebilirsin.
apple tv, android box vs dunyanin en gereksiz seyi
Hayatınızda hiç Android box kullanmadınız sanırım dünyanın en gereksiz şeyi olarak tanımlamanıza ithafen bu yorumda bulunuyorum temelde paneli kaliteli lakin smart olmayan tv ler için bulunmaz nimet bu box lar kaldıki piyasadaki en tepe modeller haricindeki tüm smart tvlerden daha güçlü hızlı ve stabil çalışan ürünleri uygun fiyata temin edebiliyorsunuz android ekosistemindeki uygulamaları kullanın kodi vavoo vb ıp tv uygulamaları ile her kanalın canlı yayınına geçmiş veya güncel yerli yabancı dizilerin reklamsız tüm bölümlerine güncel yada eski filmlere ulaşmak mümkün Digitürk tivibu vb platformların tüm paralı kanallarını reklamsız virüssüz vs canlı izlemekde mümkün futbol basketbol maçlarını diğer spor müsabakalarını bedava izleyin chromecast ile ekran yansıtma Bluetooth hoparlör yada kulaklık bağlama imkanı sunuyor kumanda ile klavye ile yada joystick ile oyunlar oynama imkanıda sunuyor 400 liraya aldıgın bir mi box s ile dümdüz dansik bir tv yi bile her özelligi barındıran bir tv ye çevirmek mümkün sıfır kaliteli televizyon alacaklar için gerekliliği tartışılır ama eldeki mevcut tv leri yükseltmek için çok başarılı ürünler sesli kumanda ile her türlü aramayı çok kolay şekilde yapabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,705
Üyeler
188,150
Son üye
syntysadd
Geri