Kurma.Böyle bir sistem kurmak istiyorum da önerileriniz neler acaba
Neden hocamKurma.
6500xt sistem alırsın o paraya, gerek yok apuyla sürünmeye.Neden hocam
Söyle bir sıkıntım var monitorumde hdml girişi yok o yüzden apu sistem arıyorum önerebileceğiniz var mı sistem 7.5 bandinda6500xt sistem alırsın o paraya, gerek yok apuyla sürünmeye.
Oncelikle apu sistem kuracaksan rami dual chanel alacaksin. Ayrica 4500 islemci icerisinde yanlis hatirlamiyorsam gpu yok bu da yeni cpu alman gerekecegi anlamina gelecektir.Böyle bir sistem kurmak istiyorum da önerileriniz neler acaba
Monitöründe Hdmi Girişi Olup Olmaması Önemli değil ki, en kötü dönüştürücü kullanırsın.Söyle bir sıkıntım var monitorumde hdml girişi yok o yüzden apu sistem arıyorum önerebileceğiniz var mı sistem 7.5 bandinda
Vga girisi var sanirim sadece monitorunde o zaman sende vga to hdmi donusturucusu kullanirsin coum bukadar kolaySöyle bir sıkıntım var monitorumde hdml girişi yok o yüzden apu sistem arıyorum önerebileceğiniz var mı sistem 7.5 bandinda
Dönüştürücü kullan.Söyle bir sıkıntım var monitorumde hdml girişi yok o yüzden apu sistem arıyorum önerebileceğiniz var mı sistem 7.5 bandinda
Aynen 4500 apu bir işlemci değil, apu işlemcilerin sonunda g ibaresi olur. 5600g , 3200g gibi.Oncelikle apu sistem kuracaksan rami dual chanel alacaksin. Ayrica 4500 islemci icerisinde yanlis hatirlamiyorsam gpu yok bu da yeni cpu alman gerekecegi anlamina gelecektir.
Donusturucuyle ilgili kimse pek iyi konuşmadı ekran kartını zarar veriyo diyo çoğu insanMonitöründe Hdmi Girişi Olup Olmaması Önemli değil ki, en kötü dönüştürücü kullanırsın.
Sistem konusunda uzman değilim, 7500-8000 civarı sistem önerisi diye konu açarsanız bilgili arkadaşlar yorum atarlar. Şimdi ben öneri yapmayayım
Anladım hocam bu konuyu sistem tavsiyesi bölümünde açacağımAynen 4500 apu bir işlemci değil, apu işlemcilerin sonunda g ibaresi olur. 5600g , 3200g gibi.