olur ama 3-5 fps arası mhz değerine göre.Selam merak etdiği bişey var apu sistemlerde yada normal sistemlerde ramin mhz sinin fps ye faydası olur u?
Normal sistemde fark fazla belli olmaz işlemciye göre değişir asıl farklar 3000 mhz ve üstunde daha belirgin görünüyor,Selam merak etdiği bişey var apu sistemlerde yada normal sistemlerde ramin mhz sinin fps ye faydası olur u?
Ben pc toplamadan anlamam ama ramleri 3000 mhz alırsan daha iyi olur.Yani ben r5 3400g alıp ramları 2666 mhz almayı düşünüyorum piyasa düzelince de Bi rx570 almayı düşünüyorum sizce nasıl?
Benim işlemcim 2666mhzye kadar desteklediği için 2666mhz de kullanıyorum normalde ramler 3600mhz. Ama yine de yüksek mhz ve düşük cl değerine sahip ramler tercih ederseniz daha iyi olur.16 GB Ram alıcam 2side 2666 mhz olucak sorun olurmu?
Siteden kontrol ettim işlemcin 3000 mhz ram kullanıyor hatta boost hızlarda 3200 de kullanabilir , 3000 - 3200 kit alman daha iyi olur 3200mhz ramler 300 liraya satılmaktaYani ben r5 3400g alıp ramları 2666 mhz almayı düşünüyorum piyasa düzelince de Bi rx570 almayı düşünüyorum sizce nasıl?
Ya ben valorant oynamak için alıcam sistemi ondan mhz ye fazla önem vermedimBenim işlemcim 2666mhzye kadar desteklediği için 2666mhz de kullanıyorum normalde ramler 3600mhz. Ama yine de yüksek mhz ve düşük cl değerine sahip ramler tercih ederseniz daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçeniz nedir?
Bende bu farkı valorantda gördüm. Bütçenizi söylerseniz ramler için yardımcı olabilirim.Ya ben val
Ya ben valorant oynamak için alıcam sistemi ondan mhz ye fazla önem vermedim
2x8 neo forza ramler alabilirsiniz fakat diğer parçalar hakkında bir bilgim yok.Max 5500monitör dahil