Aquaris 5AN Sistemiyle İlgili

Seyttlha

80+
Reaksiyon skoru
17
Forumda herkes Aquaris 5 AN sistemini öneriyor.İlk başta uygun olduğu İçin öneriliyor sanıyordum ama şöyle bir kaç gün forumda gezdikten sonra genelde aynı kişilerin bu sistemi önerdiğini fark ettim bu yüzden de biraz içimde şüphe oluştu.Bu sistemin bu kadar önerilmesinin sebebi nedir? Gerçekten bu sistem daha mantıklı bir başka sistem yok mu ?

F/P Sistem?

bende aldım bugün ne zaman gelir bilmiyorum ama , o fiyata daha iyisini bu fiyata bulamadım , tek tek topladım 5500e falan geldi indirim kovalasan taş patlasa 5000e alsan yine aynı ve parçaları f/p ürünü ondan öneriyolar, gamegaraj zaten kendibaşına f/p bundan dolayı öneriyoruz.

Peki ınno3d GTX 1650 super ekran kartı ile ASUS GTX 1650 super ekran kartı arasında sadece sıcaklık farkı mı oluyor ??

Yanlış anlama bu sistemde inno3d'de ısınmaz :D

Yanlış anlama derken sıcaklık farkı dedi ya arkadaş sende ısınıcağını falan düşünürsün diye öyle dedim

Forumda herkes Aquaris 5 AN sistemini öneriyor.İlk başta uygun olduğu İçin öneriliyor sanıyordum ama şöyle bir kaç gün forumda gezdikten sonra genelde aynı kişilerin bu sistemi önerdiğini fark ettim bu yüzden de biraz içimde şüphe oluştu.Bu sistemin bu kadar önerilmesinin sebebi nedir? Gerçekten bu sistem daha mantıklı bir başka sistem yok mu ?
Ben forum dışında da başka sosyal medya mecralarında game garaji tercih etmiş çok kişi ile görüştüm. Game garaj babamızın şirketi değil :) insanların uygun fiyata düzgün parçalarla sisteme sahip olmasını istiyoruz. Zaten zamanında da guvenmedigimiz parçaları hakkında çok konuşmuştuk. Ben hazır sistem alacak olsam game garaj tercih ederim.

Ben forum dışında da başka sosyal medya mecralarında game garaji tercih etmiş çok kişi ile görüştüm. Game garaj babamızın şirketi değil :) insanların uygun fiyata düzgün parçalarla sisteme sahip olmasını istiyoruz. Zaten zamanında da guvenmedigimiz parçaları hakkında çok konuşmuştuk. Ben hazır sistem alacak olsam game garaj tercih ederim.
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,306
Üyeler
189,590
Son üye
Ahpyn
Geri