aynen en kötü cumartesi gelir diye tahmın edıyorum. monitörüm gecen hafta cumartesı gelmıstı. sanırım kargolar yasakda da calısıyor. bu arada sen hangi tarihte sipariş verdin. senindemi 1 günde kargoya verdiler. çamlıcada oturyorum reis sen nerdesinBenim sistemi de sokağa çıkma yasağı biter bitmez kargoladılar. Çok hoşuma gitmişti çünkü 1 gün gecikebilirlerdi, böyle bir töleransları vardı benim açımdan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka Yurtiçi Kargo da iyi çalışıyor vallahi. Yarın gelir bence ama diyelim ki yarın gelmedi, en geç yarından sonraya sarkar bir aksilik olursa. Eskişehir'in neresi toprağım?
Yeni bir firma oldukları için özenle çalışıyorlar, fiyatları uygun tutuyorlar. Ben çok benimsedim Game Garaj'ı ya, mahallemdeki bilgisayarcı abi gibi.s
sonunda birileri türkiyede gercekten müşteri memnuniyeti saglayacak sekilde iş yapmaya basladı. bu daha baslangıc gamegaraj bence cok büyüycek. inşallahda büyür. müşteri hizmetlerine mesaj atıyorum dakikasında cevap veriyorlar.
hahahha kesinlikle öyle vallahi. konustugun hanım zeynepmiydi ismiYeni bir firma oldukları için özenle çalışıyorlar, fiyatları uygun tutuyorlar. Ben çok benimsedim Game Garaj'ı ya, mahallemdeki bilgisayarcı abi gibi.
Ben sokağa çıkma yasağı günlerinde sipariş verdim, yasak biter bitmez kargoladılar. Monitörü nereden, hangisinden aldın? Odunpazarı benim de, Emek tarafları.aynen en kötü cumartesi gelir diye tahmın edıyorum. monitörüm gecen hafta cumartesı gelmıstı. sanırım kargolar yasakda da calısıyor. bu arada sen hangi tarihte sipariş verdin. senindemi 1 günde kargoya verdiler. çamlıcada oturyorum reis sen nerdesin
Hatırlamıyorum be kanka vallahi.hahahha kesinlikle öyle vallahi. konustugun hanım zeynepmiydi ismi
Çok sağolun, daha iyileri sizlerin olsun.Hayırlı olsun , güle güle kullan.
monitörü Asus TUF Gaming VG249VQ bundan aldım topragım kesinlikle tavsiye ederım alıcaksanBen sokağa çıkma yasağı günlerinde sipariş verdim, yasak biter bitmez kargoladılar. Monitörü nereden, hangisinden aldın? Odunpazarı benim de, Emek tarafları.
Hatırlamıyorum be kanka vallahi.
simdi farkettm aoc almıssın o da cok guzel arada kalmıstım bendeBen sokağa çıkma yasağı günlerinde sipariş verdim, yasak biter bitmez kargoladılar. Monitörü nereden, hangisinden aldın? Odunpazarı benim de, Emek tarafları.
Hatırlamıyorum be kanka vallahi.
Çok sağolun, daha iyileri sizlerin olsun.
Hayırlı olsun çok çok güzel seçim. Onu ben de düşünüyordum ama Hepsiburada'da bulabildim sadece uygun fiyatlı ve Hepsiburada'ya/satıcıya pek güvenemedim. Dün gece AOC 24G2U aldım n11'den. 1749 TL'ye 6 taksitle. Onu da bugün sabah kargoladılar. Monitör de sorunsuz gelirse tadından yenmez.monitörü Asus TUF Gaming VG249VQ bundan aldım topragım kesinlikle tavsiye ederım alıcaksan
off mis gibi olur. evet o monitörde cok guzel secim hayırlı olsun. bu arada pc ilk gelince napmak gerekiyor falan diye bir konu acıcam cunku yıllardır laptop kullanıyorum hiç masaustunden biosundan anlamıyorumHayırlı olsun çok çok güzel seçim. Onu ben de düşünüyordum ama Hepsiburada'da bulabildim sadece uygun fiyatlı ve Hepsiburada'ya/satıcıya pek güvenemedim. Dün gece AOC 24G2U aldım n11'den. 1749 TL'ye 6 taksitle. Onu da bugün sabah kargoladılar. Monitör de sorunsuz gelirse tadından yenmez.
2 Günde kargo??? helal olsun adamlara özellikle bu dönemde. itopya ve incehesap ders alır inşallahDostlar şuanda bu yazıyı yeni bilgisayarımdan yazıyorum. Kargom İstanbul'dan Eskişehir'e hiçbir sorun yaşamadan 2 günde geldi. Şimdiden söyleyeyim, Game Garaj'a güvenebilirsiniz. Hem hızlı kargoluyorlar hem de diğer sitelere göre çok daha ucuza geliyor sistem. (Sistemimi merak edenler imza kısmıma bakabilirler.)
Daha sonra detaylı olarak yazı hazırlayacağım ama şuanda Game Garaj ve sistem hakkında sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Gayet güzel gelmiş hayırlı olsun dostum.Geldiği gibi çektiğim birkaç fotoğraf. (Orta boy resim formatı ile paylaşabiliyorum, netlik biraz problemli olabilir.)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kanka yemin ederim ben de senle aynı şekildeydim. Şu iki video sana çok lazım olacak:off mis gibi olur. evet o monitörde cok guzel secim hayırlı olsun. bu arada PC ilk gelince napmak gerekiyor falan diye bir konu acıcam cunku yıllardır laptop kullanıyorum hiç masaustunden biosundan anlamıyorum
Aynı fikirdeyim, inanılmaz memnun kaldım. Çok sağolun, daha iyileri sizlerin olsun.2 Günde kargo??? helal olsun adamlara özellikle bu dönemde. itopya ve incehesap ders alır inşallah
Gayet güzel gelmiş hayırlı olsun dostum.
Hayırlı olsun kısa sürede aynı bilgisayarı almayı düşünüyorum. Bir sorun var sizin kullandığınız monitör nedirDostlar şuanda bu yazıyı yeni bilgisayarımdan yazıyorum. Kargom İstanbul'dan Eskişehir'e hiçbir sorun yaşamadan 2 günde geldi. Şimdiden söyleyeyim, Game Garaj'a güvenebilirsiniz. Hem hızlı kargoluyorlar hem de diğer sitelere göre çok daha ucuza geliyor sistem. (Sistemimi merak edenler imza kısmıma bakabilirler.)
Daha sonra detaylı olarak yazı hazırlayacağım ama şuanda Game Garaj ve sistem hakkında sorusu olan varsa cevaplayabilirim.