Teşekkür ederim, onu bende bilmiyorumYahu anlamadığım sistem özelleştirmede harddisk takılabiliyor ama biz ayrı alıp takacağımız zaman harddisk yuvası bu kasa da bulunmuyor. Neden böyle? Hayırlı olsun sistem.
Kesinlikle harddisk al. Ssd yeri zaten bulunuyor. Harddisk takmak istiyorum ama yuvası bulunmuyor çok garip. Başın ağrımasın.Teşekkür ederim, onu bende bilmiyorum
Dostum merakımdan soruyorum ne davası?saolun bizimde 2 3 aya davamız sonuçlanıcak eğer nasipse iyi bir laptop veya masaüstü aldırmayı planliyorum
Beklemek istiyorum ama elimde şuan şans var babam normalde zor ikna olan birisi zor ikna ettim ve bu şansı bir daha alamam o yüzden şimdi almam gerek.Sistem gerçekten çok kötü, o fiyata 3060 Ti zorlanıyordu. Şu an gene alınmaz ben yerinde olsam beklerdim ama yine de sana kalmış.
Babana söyle parayı sana versin sen de al sonradan ben hiç bir türlü almazdım bırak ikna etme şimdi alma sonra stoklar gelince ikna eder alırsın. Bana durumu anlatmaya çalış para çöpe gidecek falan de. Bir de 2 TB HDD çok fazla değil mi?Beklemek istiyorum ama elimde şuan şans var babam normalde zor ikna olan birisi zor ikna ettim ve bu şansı bir daha alamam o yüzden şimdi almam gerek.
Evet 1tbye düşürüp 500gb ssd yapabilirim.Babana söyle parayı sana versin sen de al sonradan ben hiç bir türlü almazdım bırak ikna etme şimdi alma sonra stoklar gelince ikna eder alırsın. Bana durumu anlatmaya çalış para çöpe gidecek falan de. Bir de 2 TB HDD çok fazla değil mi?
Hiçbir sıkıntı olmadı. Ama o ssd çok az.sıkıntı