Neler Yeni

Öneri Araba Modifiye Tavsiyesi

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Ali Gezen
ticari arabayı gidip basmaya falan gerek yok ve sıfır araba , bence dediğin gibi kullanışlı şeyler yaptırmaya çalış basamak mantıklı , görüntü açısından da krom detaylar yaptırabilirsin bagajdaki tampona falan krom detaylar yapıyolar yakışabilir
Bagaja tampon ve basamağı kesinlikle yaptıracağım. Arabayi basmayı düşünmüyoruk böyle bir arabaya basıklık yakışmaz. Ancak Bmw'm olsa yapardım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ticari arabayı gidip basmaya falan gerek yok ve sıfır araba , bence dediğin gibi kullanışlı şeyler yaptırmaya çalış basamak mantıklı , görüntü açısından da krom detaylar yaptırabilirsin bagajdaki tampona falan krom detaylar yapıyolar yakışabilir
Siyah jant taktırsam yakışır mı diye düşünüyorum. Araba beyaz, ekleri olabildiğinde siyah yaptırmaya çalışacağım.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,805
İsim
Kerem Çavuş
Bagaja tampon ve basamağı kesinlikle yaptıracağım. Arabayi basmayı düşünmüyoruk böyle bir arabaya basıklık yakışmaz. Ancak Bmw'm olsa yapardım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siyah jant taktırsam yakışır mı diye düşünüyorum. Araba beyaz, ekleri olabildiğinde siyah yaptırmaya çalışacağım.
beyaz arabadaki krom detaylarla siyah jant çok gitmeyebilir , siyah jant takarsan da kromları piano black boyatırsın daha güzel olur

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Ali Gezen
Arkadaşlar bir sorum daha olacak. Cam filmi Türkiye'de yasak diye duydum. Kaç numaraya kadar yasak acaba? En ön cam hariç her yere 3 veya 4 numara film attırmayı düşünüyorum. Hem rahat hissediyorum hemde Adana'nın güneşi fena yakıyor. Ceza yer miyim?

bdersim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Bedirhan Dersim Tulga
Bu tarz sıfır araçlara naçizane bence çok oynayıp orijinalliğini bozarak kötü göstermeyin.Yapılabilecek şeyleri siz de düşünüp söylemişsiniz.Yan basamak,kaliteli bi cam filmi bence yeterli.Max spoiler ve cam rüzgarlığı,kaput rüzgarlığı olur.Bana sorarsanız sadece temiz bi cam filmi bile yeterli.Far ampulleri vs. o tarz işlere girmeyin aydınlatma performansınız berbat olur ve en ufak bi kalitesiz malzeme elektronik sisteme zarar verirse garanti dışı kalır.Yan basamaklar olursa montajında üstüne düşün.Alt marşpiyelde muhtemelen yuvası vardır gidip arabayı delmesinler vidayla.Film için ise kaliteli olmasına özen gösterin Ray-Ban vs. tarzı.Kazasız,güzel günlerde kullanın.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Ali Gezen
Bu tarz sıfır araçlara naçizane bence çok oynayıp orijinalliğini bozarak kötü göstermeyin.Yapılabilecek şeyleri siz de düşünüp söylemişsiniz.Yan basamak,kaliteli bi cam filmi bence yeterli.Max spoiler ve cam rüzgarlığı,kaput rüzgarlığı olur.Bana sorarsanız sadece temiz bi cam filmi bile yeterli.Far ampulleri vs. o tarz işlere girmeyin aydınlatma performansınız berbat olur ve en ufak bi kalitesiz malzeme elektronik sisteme zarar verirse garanti dışı kalır.Yan basamaklar olursa montajında üstüne düşün.Alt marşpiyelde muhtemelen yuvası vardır gidip arabayı delmesinler vidayla.Film için ise kaliteli olmasına özen gösterin Ray-Ban vs. tarzı.Kazasız,güzel günlerde kullanın.
Öncelikle teşekkür ediyorum. Sizinde dediğiniz gibi yan basamak, cam filmi, cam rüzgarlığı ve bagaja tampon taktıracağım. Son halinin fotoğrafını atarım buraya. Hayırlı geceler.

Ellsy

80+ Bronze
Bence stok devam edin sonra satar üstüne para ekleyip cidden modifiye yapılacak araç alirsin

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Ali Gezen
Bence stok devam edin sonra satar üstüne para ekleyip cidden modifiye yapılacak araç alirsin
Oda doğru ama rahat edemem. İlla bi masraf edicem. Zaten ufak tefek şeyler yaptıracağım olduğu kadar artık.

Ellsy

80+ Bronze
Oda doğru ama rahat edemem. İlla bi masraf edicem. Zaten ufak tefek şeyler yaptıracağım olduğu kadar artık.
Yani benim tavsiyem kesinlikle o olurdu hem rahat edersiniz hemde daha şık görünür

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Keşke beyaz almasaydın. Gri rengi çok daha şık duruyor.
Lütfen zenon takma . Farda mercek yok sadece küfür yersin. Arka koltuğun oradaki demiri söktür arkası çok dik kalıyor.
Jantlar vs. Gri renklerine bakarsan yakışıyor

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Ali Gezen
Keşke beyaz almasaydın. Gri rengi çok daha şık duruyor.
Lütfen zenon takma . Farda mercek yok sadece küfür yersin. Arka koltuğun oradaki demiri söktür arkası çok dik kalıyor.
Jantlar vs. Gri renklerine bakarsan yakışıyor
Evet o şeyi sökücem koltuklar rahatsız ediyor. Griyi bende beğendim aslında ama Adana'da beyaz gidiyor ancak.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet o şeyi sökücem koltuklar rahatsız ediyor. Griyi bende beğendim aslında ama Adana'da beyaz gidiyor ancak.
Renk orada sıkıntı. Ama emin ol gri çok daha hoş ve ben her şeye rağmen gri alırdım. Satması vs. De farkedersin. Klima ful açık gezersin zaten çokta farkedeceğini düşünmüyorum açıkcası.
Eat 8 şanzımanı beğeneceğini düşünüyorum. Arabayı alınca kullanıcı yorumlarını bana yazabilir misin ? Eksik gedik nedir ne değildir?
Bu arada sadece piano black detaylar vs. Yapılır arabaya. Çok yapılacak bir araba değil güle güle bin

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Yanlar çok sade şöyle şık bir marşpiyel yakışır onun dışında alçak spoiler olabilir başka bir şey de gitmez ticari araç sonuçta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,069,290
Üyeler
169,836
Son üye
Stardizzy53
Top Bottom