Araba sürmeyi öğreten oyun arıyorum.
Bilgisayar veya telefon fark etmez.
Sistem gereksinimi fazla onunCity car driving bu konuda belki yardımcı olabilir.
Direksiyon setim yok ve oyunun sistem gereksinimi fazlaCity car driving olabilir ancak kaliteli bir direksiyon seti olmadıktan sonra çokta öğrenebileceğinizi sanmam.
fr legends var oyun araba surmeyi oğretmiyor ama güzel.Araba sürmeyi öğreten oyun arıyorum.
Bilgisayar veya telefon fark etmez.
Biliyorum onufr legends var oyun araba surmeyi oğretmiyor ama güzel.
City car driving bu konuda belki yardımcı olabilir.
Şansımı deniyeceğim;City car driving olabilir ancak kaliteli bir direksiyon seti olmadıktan sonra çokta öğrenebileceğinizi sanmam.
Bilgisayar kaldırmıyorAssetto Corsa
Nasıl kaldırmıyor öyle böyle bir sistem gereksimi isteyen bir oyun değil ki sisteminin özellikleri nedir ?Şansımı deniyeceğim;
Oyunda vites atarken veya arabayı kaldırırkrn debriyaj felan biz mi yapıyoruz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayar kaldırmıyor
Celeron N3450Nasıl kaldırmıyor öyle böyle bir sistem gereksimi isteyen bir oyun değil ki sisteminin özellikleri nedir ?
Hocam direksiyon setiniz yoksa W A S D ile ara sürmeyi öğrenebileceğini pek sanmıyorum yaşınız kaç?Sistem gereksinimi fazla onun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direksiyon setim yok ve oyunun sistem gereksinimi fazla
15Hocam direksiyon setiniz yoksa W A S D ile ara sürmeyi öğrenebileceğini pek sanmıyorum yaşınız kaç?
En gerçekçi araba sürüş oyunu desem yalan olmaz grafik olarak değil araba dinamikleri olarak.Celeron N3450
4gb ddr3 1600mhz ram
Hd Graphics 500
Ayrıca o oyun araba sürmeyi öğretiyor mu ?