Seti falan varsa bende takipteyim demir tozu lastik parlatici hizli cila vs lazimARAÇ TEMİZLEME MALZEMESİ ARKADAŞLAR DEMİR TOZUDUR VS JANT PARLATICIDIR HEPSİ BURADA TRENDYOL HANGİ MARKALAR GÜZEL BANA Bİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
bu set alımları çok iyi olmuyor tane tane alacaksın ben ufak tefek bi parça aldım 3k ödedim daha fırçalar vs onları bitirdimSeti falan varsa bende takipteyim demir tozu lastik parlatici hizli cila vs lazim
Ben sadece kurulama bezi aldim ama firca vs olarak ne gerekiyorbu set alımları çok iyi olmuyor tane tane alacaksın ben ufak tefek bi parça aldım 3k ödedim daha fırçalar vs onları bitirdim
şimdi jant arası fırça var teker fırçası var araç içi detay fırçası var güzel kaliteli fırçalar var çizmeyenBen sadece kurulama bezi aldim ama firca vs olarak ne gerekiyor
Arac icini bezle siliyorum jant fircasi lastikleride sungerle parlatmayi dusunuyorum daha fazlasina gerek varmişimdi jant arası fırça var teker fırçası var araç içi detay fırçası var güzel kaliteli fırçalar var çizmeyen
Smx kimya var instagramdan bakabilirsin kullanmadım ama kaliteli diyorlar aynı şekilde titocar varARAÇ TEMİZLEME MALZEMESİ ARKADAŞLAR DEMİR TOZUDUR VS JANT PARLATICIDIR HEPSİ BURADA TRENDYOL HANGİ MARKALAR GÜZEL BANA Bİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
elimde çok marka var da bilemedim fırçaları başka markadan aldım da bi demir tozunu bilemedim bakıyorum araştırıyorum sakaryakimya iyi diyorlarSmx kimya var instagramdan bakabilirsin kullanmadım ama kaliteli diyorlar aynı şekilde titocar var