Ayetullah331
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 571
Hocam mekaniği boş ver dediğinin mekanik le alakası yokEvet onun gibi bir şey bir tuşa basınca sağa sola ışıklar gidiyor o klavye rgb mi mekanik mi
Hocam mekaniği boş ver dediğinin mekanik le alakası yokEvet onun gibi bir şey bir tuşa basınca sağa sola ışıklar gidiyor o klavye rgb mi mekanik mi
Mekanik sanırsam sadece tuş sesi ve switch olayı ışıkla bir alakası yok demiHocam mekaniği boş ver dediğinin mekanik le alakası yok
Yep ışıkla alakası yokMekanik sanırsam sadece tuş sesi ve switch olayı ışıkla bir alakası yok demi
Aktif rgb kullanan biri yok etrafımda ışık modları varmı diye soracağım o yüzden rahatsız ettim gece geceYep ışıkla alakası yok
Estağfurullah...Aktif rgb kullanan biri yok etrafımda ışık modları varmı diye soracağım o yüzden rahatsız ettim gece gece
Peki kanka son bir şey sorucam rgb klavye alınca modları klavye üstünden mi ayarlıyoruz yoksa ayrı bir program falan indiricez miEstağfurullah...
Rainbowda da var sadece rgbde yok klavye modlarından bahsediyorRgb yani degistirilebilen
Tuş kombinasyonlarıyla yapılabiliyor ama onun harici yazılım desteği olan markalar da varPeki kanka son bir şey sorucam rgb klavye alınca modları klavye üstünden mi ayarlıyoruz yoksa ayrı bir program falan indiricez mi
Abim klavye modlarindan bahsetmiyor veya mod nasıl değiştirilir demiyorRainbowda da var sadece rgbde yok klavye modlarından bahsediyor
Abim falan düzgün konuş adamın dediği şey hariç her şeyi sallamışsın aklın yok fikrin var adamın dediği şey nefes alma modu gibi klavyenib herhangi bir modu ve tuş kombinasyonlarıyla değiştiriliyor hala rgb modu diyosun rainbowda dediği şey olan en az 5 klavye kullandım bilgin olmadığı şeylerde çok akıl vermeye çalışmaAbim klavye modlarindan bahsetmiyor veya mod nasıl değiştirilir demiyor
Klavyede 1 tuşa bastığını düşün ve o klavye sen bastığın için animasyon oluşuyor yani o animasyon olurekn sen bir tuşa basarsan o zaman o tustada animasyon olucak işte bu rgb klavye
Rainbow da o mod vardır elbet ama o mod sen tuşa bastığınıda animasyon olusmicyack normal sagadan sola gidedek yani sen bir tuşa bastığında o tuştanda animasyon çıkmayacak işte bu rainbow dur
Rainbowla rgbnin farkını öğren sonra gelAbim falan düzgün konuş adamın dediği şey hariç her şeyi sallamışsın aklın yok fikrin var adamın dediği şey nefes alma modu gibi klavyenib herhangi bir modu ve tuş kombinasyonlarıyla değiştiriliyor hala rgb modu diyosun rainbowda dediği şey olan en az 5 klavye kullandım bilgin olmadığı şeylerde çok akıl vermeye çalışma