Neler Yeni

Aradığımı bi türlü bulamadım

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
Bütçe
750
kalitesine göre Maks 750 tl çıkabilirim bi klavye bakıyorum gk30 sipariş verdim aydınlatması az ve boşluk tuşu dandik klavye gibi ses çıkarıyor galiba iade edicem bu fiyatlardaki mekanikler 1-2 ay sonra tuş basmıyor yorumları okuyorum 😱 mebran olsun kaliteli olsun diye HyperX düşünüyorum SteelSeries apex 3tkl de 830 tl😥

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Ajazz AK33 kullanıyom 1 ayı geçti. Aydınlatması hoşuma gidiyor baya. Beyaz klavye mavi aydınlatmalı. Black switch sesi tok ve yüksek değil. Küçük falan baya kullanışlı bence tavsiye edebilirim. Fiyatı da 600 700 arası falan sanırım şu sıralar.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Ajazz AK33 kullanıyom 1 ayı geçti. Aydınlatması hoşuma gidiyor baya. Beyaz klavye mavi aydınlatmalı. Black switch sesi tok ve yüksek değil. Küçük falan baya kullanışlı bence tavsiye edebilirim. Fiyatı da 600 700 arası falan sanırım şu sıralar.
Hocam tek mavi olarakmı yanıyor? Birisi değerlendirme olarak bıraktığı fotoda farklı renkte gözüküyor

Leclerc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre ATAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazon yurt dışı ürünlerine bakıcam bir de en azından uygun oluyor

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Hocam tek mavi olarakmı yanıyor? Birisi değerlendirme olarak bıraktığı fotoda farklı renkte gözüküyor
Çeşit çeşit var. Rainbow, beyaz, mavi ve rgb ışıklı beyaz model çeşitleri var. Aynısı siyah model için de geçerli. Fiyatları fark eder belki incelemedim hiç mavi hoşuma gitti bunu aldım ben. Türkiye de ama çeşitler sadece mavi ışıklı beyaz ve beyaz veya rainbow siyah modelleri. Diğerleri amazon yurtdışında var.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Çeşit çeşit var. Rainbow, beyaz, mavi ve rgb ışıklı beyaz model çeşitleri var. Aynısı siyah model için de geçerli. Fiyatları fark eder belki incelemedim hiç mavi hoşuma gitti bunu aldım ben. Türkiye de ama çeşitler sadece mavi ışıklı beyaz ve beyaz veya rainbow siyah modelleri. Diğerleri amazon yurtdışında var.
Anladım , bu markanın tr garantisi felan varmı hocam ve optik switchmi kullanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
ahmet burak kara
kalitesine göre Maks 750 TL çıkabilirim bi klavye bakıyorum gk30 sipariş verdim aydınlatması az ve boşluk tuşu dandik klavye gibi ses çıkarıyor galiba iade edicem bu fiyatlardaki mekanikler 1-2 ay sonra tuş basmıyor yorumları okuyorum 😱 mebran olsun kaliteli olsun diye HyperX düşünüyorum SteelSeries apex 3tkl de 830 TL😥
apex 3 kullanıyorum on numara klavye. Dandik mekanik almaktan iyidir kesinlikle. Bir de çatır çutur ses yok. Ev halkını rahatsız etmez tertemiz.

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Anladım , bu markanın tr garantisi felan varmı hocam ve optik switchmi kullanıyor
Optik mi değil mi bilgim yok. Kontrol etmenin bir yolu varsa bakabilirim ama :D Ben trendyol YUSOFT isimli satıcıdan aldım. Türkiye distribütörü oldukları yazıyor satış sayfasında. Garantiyi de onlar sağlıyor.

Top Bottom