f30 alırsan ya oturup ağlarsın ya da yakarsın. ne arıyosun kriterlerin ne buna göre seçenek sunulabilirArkadaşlar araba önerir misiniz 1.5 milyona kadar bütçe var bmw f30 lar ve mercedes c200d ler nasıl suv araçlar da olabilir
ilk defa alacağım araç pek anlamıyorum açıkçası biraz spor görünümlü olsun 200 bin km altında olsun yeterlif30 alırsan ya oturup ağlarsın ya da yakarsın. ne arıyosun kriterlerin ne buna göre seçenek sunulabilir
F30da 318d ve 2016 sonrası 320 dizel harici çok bakılmaz oldukça sorunlu ve masraflıdır kalan modeller. C200d inde kronikleri fazla diye biliyorum. C180 de mercedes motoru var 156 beygirlik ancak 1.5 milyona 5 6 taklalı falan bulursun.Arkadaşlar araba önerir misiniz 1.5 milyona kadar bütçe var bmw f30 lar ve mercedes c200d ler nasıl suv araçlar da olabilir
valla reis riskli sularda yüzüyosun. o yüzden iyi araştırman lazım iyi bilen biriyle hemde. and çetin takip ediyorum sana da öneririm. araç olarak da 2.0 quattro dizel bi a4 öneririm ama yılına falan dikkat etmek lazım bu tarz araçlar kronikli olabiliyo. f30 u kesinlikle almama nedenin de bu n13 motor seni sanayide çok kişiyle akraba ederilk defa alacağım araç pek anlamıyorum açıkçası biraz spor görünümlü olsun 200 bin km altında olsun yeterli
Passat b8 ler nasıl ve Pejo 408 ler sizce nasılvalla reis riskli sularda yüzüyosun. o yüzden iyi araştırman lazım iyi bilen biriyle hemde. and çetin takip ediyorum sana da öneririm. araç olarak da 2.0 quattro dizel bi a4 öneririm ama yılına falan dikkat etmek lazım bu tarz araçlar kronikli olabiliyo. f30 u kesinlikle almama nedenin de bu n13 motor seni sanayide çok kişiyle akraba eder
sanayide ustayla akraba olmak istiyorsun sanırım yada oglunun düğününü herneyse artık f30Arkadaşlar araba önerir misiniz 1.5 milyona kadar bütçe var bmw f30 lar ve mercedes c200d ler nasıl suv araçlar da olabilir
Temiz c180 bulursam nasıl olur 200 bin km altında alınır mı sizceF30da 318d ve 2016 sonrası 320 dizel harici çok bakılmaz oldukça sorunlu ve masraflıdır kalan modeller. C200d inde kronikleri fazla diye biliyorum. C180 de mercedes motoru var 156 beygirlik ancak 1.5 milyona 5 6 taklalı falan bulursun.
408 ler de kronik hem 1.5m bütçe ile temiz bi passat b8 veya 408 bulamazsınPassat b8 ler nasıl ve Pejo 408 ler sizce nasıl
Mümkünatı yok hocam o paraya.Temiz c180 bulursam nasıl olur 200 bin km altında alınır mı sizce
Fiat 600e alsın daha iyiJeep avenger zorla pişman olmazsın.
Geliyo mu ki o paraya 1.3 otomatik gelmiyor diye biliyorum arkadaş sportif bakıyor 1.5 dci gelmez bu arkadaşa.megane 4