Arasında kaldığım laptoplar

Nitro 16 düşünüyorum fakat 32 ramli versiyonunu beklesem mi veya nitro 5 3070 ti alıp 32 ramli mi yapsam
Post automatically merged:

Tablet olarak aklımda tab s9+ veya ipad 9.nesil + kalem bir ihtimal ipad pro 3.nesil +kalem alabilirim
adi ustunde 3070 ti alip 32 ram mi yapsam diyorsun bu durumda mantiken acer 16 da 32 ram yapilmaz mi ? musteri hizmetleriytle konusup yardim alirsin

3070 ti aceri alıp 16 ram daha ekleyebilirim ama onun pil süresinden şüphem var

Panelinin kötü olduğu hakkında şikayetler var ekran gecikmesi yüksekmis sanırım ve ekran sarımsıymış
sarimsi olmasi goz sagligi acisindan daha iyidir mavi isik filtresi var anlamina geliyor

adi ustunde 3070 ti alip 32 ram mi yapsam diyorsun bu durumda mantiken acer 16 da 32 ram yapilmaz mi ? musteri hizmetleriytle konusup yardim alirsin

sarimsi olmasi goz sagligi acisindan daha iyidir mavi isik filtresi var anlamina geliyor
Benim açımdan sarımsı olması hoş değil
3070 ti laptop 35k olduğu için 32 yapabilirim 4060 laptop 40k

Bunları bekleyemem ayrıca 4060lı modelleri bile min 50-60k olur şu zamanın piyasasında

Lenovo IdeaPad Gaming 3 alabilirsiniz. Eğer beklerim derseniz efsane Yapay Zeka destekli laptoplar piyasaya sürülmek üzere.

Ücretsiz sürümde internet erişimi yok maalesef. Dediğiniz özellikler ChatGPT 4 de ve kullanıcı deneyimini parça kalitesinde ChatGPT ye sorarsak aldığımız cevaplar pek bir işe yaramıyor. İçinde 4090 var o iyidir demek için değil. Kullanıcı görüşleri almak için insanlar buraya geliyor. Kronik sorun var mı? Çok ısınıyor mu? Parça kalitesi nasıl? Gibi önu açık sorulara ışık tutmak için buraya geliyoruz. Karanlık yolda sağa veya sola git dememenin kimseye faydası yok.
niye kör insanlar sağını solunu bilmiyormu?

Nitro 16 alınabilir. İlerde 32 yaparsın.

Şuan bir seçenek daha geldi lenovo loq 4060

Beyler bende şehrimde mimarlık a başlıycağımda laptop şartmı üniversitede derslerde kullanılıyormu bilen varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri