Biriyle anlaşıp steam üzerinden kendinize hediye ettirebilirsiniz.dostlar selam epicten almak istemediğimi farz edersek ne kadara alabiliriz en uygun?
Steam bakiyesi doğrudan tl'ye çevrilmediği için örneğin 40 dolarlık oyunu 30 dolar nakite satacak siz ucuza almış olacaksınız onlarda steam parasını çevirmiş olacak.Nasıl o şekilde daha uyguna gelecek steam bakiyesiyle yapacağından ötürü mü
MSI kule tip veya sıvı soğutma al oradan 40dolar geliyor. Ürünü de 2elde sat daha ucuza halletmiş olursunuz gibidostlar selam epicten almak istemediğimi farz edersek ne kadara alabiliriz en uygun?
Bana en uygun hangisi atabilir misin beyaz renk varsa tercihimdir ya da ürünlerin linki varsa hangilerinde geçerliMSI kule tip veya sıvı soğutma al oradan 40dolar geliyor. Ürünü de 2elde sat daha ucuza halletmiş olursunuz gibi
Sıcak fırsatlar da var konuları. Kule tipi en ucuz olaniBana en uygun hangisi atabilir misin beyaz renk varsa tercihimdir ya da ürünlerin linki varsa hangilerinde geçerli
20 gün civarı bi süre beklemeniz gerekecek diye biliyorum aklınızda bulunsun. İade süresi bittikten sonra veriliyor kodlar.Bana en uygun hangisi atabilir misin beyaz renk varsa tercihimdir ya da ürünlerin linki varsa hangilerinde geçerli