ARC Raiders 1650TL’den Daha Uyguna Alınabilir mi

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,252
dostlar selam epicten almak istemediğimi farz edersek ne kadara alabiliriz en uygun?

Nasıl o şekilde daha uyguna gelecek steam bakiyesiyle yapacağından ötürü mü
Steam bakiyesi doğrudan tl'ye çevrilmediği için örneğin 40 dolarlık oyunu 30 dolar nakite satacak siz ucuza almış olacaksınız onlarda steam parasını çevirmiş olacak.

Bu yolla 1300e falan bulabilirsiniz

Yeni 5000 serisi sistem aldığım için incehesap arc kodu gönderdi oynayıp oynamamakta kararsızım böyle bir düşüncem yoktu ama forum kuralları izin veriyorsa kodu verebilirim ücret karşılığında ( tekrar diyorum kurallara uygunsa ban yemek istemiyorum bu sebepten)

dostlar selam epicten almak istemediğimi farz edersek ne kadara alabiliriz en uygun?
MSI kule tip veya sıvı soğutma al oradan 40dolar geliyor. Ürünü de 2elde sat daha ucuza halletmiş olursunuz gibi

MSI kule tip veya sıvı soğutma al oradan 40dolar geliyor. Ürünü de 2elde sat daha ucuza halletmiş olursunuz gibi
Bana en uygun hangisi atabilir misin beyaz renk varsa tercihimdir ya da ürünlerin linki varsa hangilerinde geçerli

Bana en uygun hangisi atabilir misin beyaz renk varsa tercihimdir ya da ürünlerin linki varsa hangilerinde geçerli
Sıcak fırsatlar da var konuları. Kule tipi en ucuz olani

20 gün civarı bi süre beklemeniz gerekecek diye biliyorum aklınızda bulunsun. İade süresi bittikten sonra veriliyor kodlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,419
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri