Yardım Arctic Freezer III Pro 360 çok sesli

Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar yeni sistem topladım ve sıvı soğutma olarak arctic liquid freezer III pro 360 aldım ama müthiş sesli çalışıyor inanılmaz derecede rahatsız ediyor. Bunun var mı çözümü

Arkadaşlar yeni sistem topladım ve sıvı soğutma olarak arctic liquid freezer III pro 360 aldım ama müthiş sesli çalışıyor inanılmaz derecede rahatsız ediyor. Bunun var mı çözümü
Freezer II var bende de Ses felan yok hatta çalıştığını bile anlamıyorum arada fanlarına dikkatlice bakıyorum ne olur ne olmaz diye. Sendekinde ayar sorunu ya da başka bir şey var sanırım.

İlk defa arctic sesli çalışan diyen duydum hocam.
Bende de pro olmayani var. Ses yok gibi bir şey.
@Mehmet Yılmaz Mehmet hiç yok diyor hatta.

ses mi pro da pompa hızı arttırıldı ama harici ses çıkmaması lazım. Full hızda çalışıyor olabilir mi ?

Pro sesli zaten fanı kısman lazım

2.000 rpm de çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaçta çalıştırayım bunu

2.000 rpm de çalışıyor

Kaçta çalıştırayım bunu
Bende de 7800x3d ve arctic 3 pro var, 400 RPM e sabitledim ve cinebench de multi core testlerinde yazın 79 u geçmiyodu. Devamlı düşük RPM kullanabilirsin yani. RPM düşürmezsen uçak motoru gibi sesi var üst kattan duyarlar :)

Bende de 7800x3d ve arctic 3 pro var, 400 RPM e sabitledim ve cinebench de multi core testlerinde yazın 79 u geçmiyodu. Devamlı düşük RPM kullanabilirsin yani. RPM düşürmezsen uçak motoru gibi sesi var üst kattan duyarlar :)
Nasıl yapacağım hakkında detaylı konuşabilir miyiz ve nerden konuşabiliriz

2.000 rpm de çalışıyor

Kaçta çalıştırayım bunu
1500 RPM'den sonra en kral fan bile bağırmaya başlıyor. Bu yüzden PRO modelin bir esprisi yok çünkü o devirlerde normal bir kullanıcı dayanamaz o sese.

Geri