360 lık uyuyormuydu zoko kinge.?360lık aldım ezik geldi işaret olduğunu varsayarak 420lik aldım keser biçer uydurucam kasaya
360 lık uyuyormuydu zoko kinge.?360lık aldım ezik geldi işaret olduğunu varsayarak 420lik aldım keser biçer uydurucam kasaya
81 derece 81 watt tüketimOkey, yan kapak Açıp max kaç görecek bakar mısın.
İşlemci kaç Voltaj çekiyor?81 derece 81 watt tüketim
İşlemci kaç Voltaj çekiyor?
Normal görünmüyor
360 lık uyuyormuydu zoko kinge.?
Düz al, daha performanslı.arkadaşlar kart ekstre kesildiği için şimdi alacağım da
360lığın düz modeli mi alayım yoksa
360lığın argb ışıklı olanı mı ? kasa ön tarafında kullanacağım. ışıkla alakalı fantazim yok sadece akşamları odayı aydınlatıyor o kısmı güzel
Muhtemelen artar, para varsa al.Gta 6 çıkarken sistem topluycam şimdiden rgb olmayanını alsam mı sizce fiyatlar o zaman nasıl olur
rgb olanı al gitsin acele et en son 3 saat kalmıştı biticek bugğnarkadaşlar kart ekstre kesildiği için şimdi alacağım da
360lığın düz modeli mi alayım yoksa
360lığın argb ışıklı olanı mı ? kasa ön tarafında kullanacağım. ışıkla alakalı fantazim yok sadece akşamları odayı aydınlatıyor o kısmı güzel
ikisi performans aynı değil diyorlar ? doğru murgb olanı al gitsin acele et en son 3 saat kalmıştı biticek bugğn
G skils 6400 mhz rgb ram varAlıntıyı görüntüle
zoko king 41.5cm kadar sığıyor kalınlık olarak 6.5cm yapıyor ramin geniş fazla büyükse sığmaz
peki yan tarafa taksak sorun yaşarmıyım .?Alıntıyı görüntüle
zoko king 41.5cm kadar sığıyor kalınlık olarak 6.5cm yapıyor ramin geniş fazla büyükse sığmaz