Kardeşim al ona lian li fan seti adamlar pahalı boşuna satmıyor demek kizoko marka kasa almayın ben aldım icinde gelen fanlar tamamen cöp cfm degerleri berbat + dba gürültüsü cok fazla basınız agrır
ben be quiet kullanıyorum , 3 kasam var öyle indirimdeyken almıstım 2k ya bu beyazı gelmesiyle kaldırmam bir olduKardeşim al ona lian li fan seti adamlar pahalı boşuna satmıyor demek ki
Dayı bende morpheus beyaz alsam acaba bu sistem sırıtır mı içinde sonuçta siyah sistem Artık bir değişiklik arıyorum açıkcası.ben be quiet kullanıyorum , 3 kasam var öyle indirimdeyken almıstım 2k ya bu beyazı gelmesiyle kaldırmam bir oldu
miss gibi kasa fanların görüntüsü yeter ayrıca 1. kademede ses çıkarmıyor ve yeteri kadar hava akışı sağlıyorzoko marka kasa almayın ben aldım icinde gelen fanlar tamamen cöp cfm degerleri berbat + dba gürültüsü cok fazla basınız agrır
bence bekle biraz sırıtma ihtimali varDayı bende morpheus beyaz alsam acaba bu sistem sırıtır mı içinde sonuçta siyah sistem Artık bir değişiklik arıyorum açıkcası.
1.kademede agzımla üflesem daha cok gelir 3 kademe geliyor 2.kademe zırıl zırıl 3den bahsetmiyorum bile sizin hosunuza gittiyse tabi sizin düsünceniz ben bot calıstırıyorum bilgisayarlarda aktif 7/24 calısıyor daha be quietten daha sessiz calısan bir sistem görmedimmiss gibi kasa fanların görüntüsü yeter ayrıca 1. kademede ses çıkarmıyor ve yeteri kadar hava akışı sağlıyor
3k lık kasa altı üstü ne bekliyordun saçmalama istersen, senin istediğin iyi fanlar kasnın fiyatından daha fazla maliyetlibence bekle biraz sırıtma ihtimali var
1.kademede agzımla üflesem daha cok gelir 3 kademe geliyor 2.kademe zırıl zırıl 3den bahsetmiyorum bile sizin hosunuza gittiyse tabi sizin düsünceniz ben bot calıstırıyorum bilgisayarlarda aktif 7/24 calısıyor daha be quietten daha sessiz calısan bir sistem görmedim
Bişey olmaz soran olursa Beşiktaşlıyım dersin. Şaka maka benim de parçalar siyah kasa beyaz.Dayı bende morpheus beyaz alsam acaba bu sistem sırıtır mı içinde sonuçta siyah sistem Artık bir değişiklik arıyorum açıkcası.
ben ücreti hakkında yorum yapmadım , sadece fanlarının berbat oldugunu söyledim3k lık kasa altı üstü ne bekliyordun saçmalama istersen, senin istediğin iyi fanlar kasnın fiyatından daha fazla maliyetli
king olan modelden mi bahsediyorsunuz? yeni nesil fanları görüntü olarak çok hoşuma gitmişti renkleri canlı duruyor videolardazoko marka kasa almayın ben aldım icinde gelen fanlar tamamen cöp cfm degerleri berbat + dba gürültüsü cok fazla basınız agrır
Hangisi indirime girerse modundayımBişey olmaz soran olursa Beşiktaşlıyım dersin. Şaka maka benim de parçalar siyah kasa beyaz.
Monitörü aldın kasa ne alcanAlicam kasa çok pahalı 3500 de değilde tekrar 3300 düşse efsane olur.Arctic Liquid Freezer II - 420 Intel / AMD Uyumlu, 420mm Radyatörlü, 3x14cm P14 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00092A) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler: Fan Boyutu 140mm EAN 4895213702812 Fana Kanat Rengi Siyah Max. Hava Akımı 72.8 CFM Fan Çerçeve Rengi Siyah...www.teknobiyotik.com