🔥İndirim ARCTIC Liquid Freezer II - 360 A-RGB 3418TL

Bunun yeni çıkan modelleri hoşuma gidiyor ama fiyatlar cidden çok fazla :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim al dursun köşede ikinci el fiyatları bunlardan daha fazla :S
Ben bunun tipini daha çok seviyorum, klasik Mercedes gibi namıssız 🤣

240'lık alıp takasım var da kasaya, onun da fiyatı keşke bir tık daha az olaydı ya. Üzüldüm 360 alıp öne de takasım gelmiyor, ne bileyim arada kaldım
Kardeşim kasam lancool 2 diyorum 420 aldım kesip öne takarım veya yeni bir kasa alırım bu fiyata daha bulamam gibi geliyor. eldeki kasa ve 240 lık soğutmayı çıkarırsam cüzi bir miktara hallediyorum gibi geliyor.

240'lık alıp takasım var da kasaya, onun da fiyatı keşke bir tık daha az olaydı ya. Üzüldüm 360 alıp öne de takasım gelmiyor, ne bileyim arada kaldım
Al öne tak milyar kat iyidir 240mm lerden daha ucuza hem 🤣

Kardeşim kasam lancool 2 diyorum 420 aldım kesip öne takarım veya yeni bir kasa alırım bu fiyata daha bulamam gibi geliyor. eldeki kasa ve 240 lık soğutmayı çıkarırsam cüzi bir miktara hallediyorum gibi geliyor.
Sığabilir öne belli olmaz 420mm çek sende 🤣

Kendimi zor tutuyorum almamak için gereksiz R5 5600 e 🤣
al al bende sistem yok henüz 360 argb aldım ama muhtemelen 7500f bir sisteme kullanırım bir süre şuan laptop kullanıyom kenarda durcak soğutucu :D

evet 420 aldım ilk düşenlerdenim yorumlara bakıp kendimi avutuyom sabahtır :S
360mm destekli kimi kasanın öne sığıyordu.

Metre alıp ölçsene dibten en yukarı kadar kaç cm?

evet 420 aldım ilk düşenlerdenim yorumlara bakıp kendimi avutuyom sabahtır :S
ya bi sprial vs bişi yok mu kasanın arkasını kes gitsin takma öne
bende ekran olmasa 420lik alırdım kasayı keserdim net.

360mm destekli kimi kasanın öne sığıyordu.

Metre alıp ölçsene dibten en yukarı kadar kaç cm?
Öndeki fan braketi 41 e 14 o olmadan tutturabilirmiyim bilmiyorum kasa tam dip kısımdan baş kontrolcü kısma 44.3

ya bi sprial vs bişi yok mu kasanın arkasını kes gitsin takma öne
bende ekran olmasa 420lik alırdım kasayı keserdim net.
Topram acıyom lancool 2 yi kesmeye :D bunu satıp uyumlu kasa almak daha mantıklı geliyor bilemedim o anki ruh halime bağlı ama ürünü aldım yani fiyatına düştüm dursun köşede :D

Dostum Allah razı olsun senden Deepcool ls720 bozulmuştu iadesini bekliyordum senin konunu gördüm gönlümde hep arctic almak vardı çok teşekkür ederim

Öndeki fan braketi 41 e 14 o olmadan tutturabilirmiyim bilmiyorum kasa tam dip kısımdan baş kontrolcü kısma 44.3

Topram acıyom lancool 2 yi kesmeye :D bunu satıp uyumlu kasa almak daha mantıklı geliyor bilemedim o anki ruh halime bağlı ama ürünü aldım yani fiyatına düştüm dursun köşede :D
Radyatörü 45.8 CM sığmaz :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,378
Üyeler
184,780
Son üye
brndrkgngr
Geri