Beyefendi
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Arama Sonuçları - 4895213704465

Sıcak fırsat sayılır mı çok emin olamadım sizce alınır mı?
240 sıvı soğutma alacağıma sağlam kule tipi alırımArama Sonuçları - 4895213704465
www.jumbum.com.tr
fiyat düşmüş hocam 2881,44Arama Sonuçları - 4895213704465
www.jumbum.com.tr
Bunun rakibi 360MM soğutucular, sence kule tipi mi rakibi?240 sıvı soğutma alacağıma sağlam kule tipi alırım
Neyi yanlış bilgilendirme tam olarak kendi düşüncemi söyledim 240mm sıvı soğutma ile alacağın performansı zaten phantom spirit yada frost commendar ile hemen hemen alıyorsun ikinci elde 1200 e satılan ürünler bu iki kule tipi. modlarda şaşırdı neye yanlış bilgi atacaklarını ben burda ne bilgisi vermişimde yanlış bilgi çok merak ettim @Mehmet Yılmaz240 sıvı soğutma alacağıma sağlam kule tipi alırım
Gidip 1200 e aynı ısılarda tutabilecekken neden gidip 3 4 bin tl 240mm bir sıvı soğutmaya para vereyim ?Neyi yanlış bilgilendirme tam olarak kendi düşüncemi söyledim 240mm sıvı soğutma ile alacağın performansı zaten phantom spirit yada frost commendar ile hemen hemen alıyorsun ikinci elde 1200 e satılan ürünler bu iki kule tipi. modlarda şaşırdı neye yanlış bilgi atacaklarını ben burda ne bilgisi vermişimde yanlış bilgi çok merak ettim @Mehmet Yılmaz
Ben karşılaştırma mı yaptım kendi düşüncemi söyledim.Bunun rakibi 360MM soğutucular, sence kule tipi mi rakibi?
Buraya o şekilde yazılan bir bilgi insanların soğutucunun kötü oldugu ve kule tipi bir soğutmaya denkmiş olduğu algısı yaratıyor çünkü.Neyi yanlış bilgilendirme tam olarak kendi düşüncemi söyledim 240mm sıvı soğutma ile alacağın performansı zaten phantom spirit yada frost commendar ile hemen hemen alıyorsun ikinci elde 1200 e satılan ürünler bu iki kule tipi. modlarda şaşırdı neye yanlış bilgi atacaklarını ben burda ne bilgisi vermişimde yanlış bilgi çok merak ettim @Mehmet Yılmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gidip 1200 e aynı ısılarda tutabilecekken neden gidip 3 4 bin tl 240mm bir sıvı soğutmaya para vereyim ?
Ben karşılaştırma mı yaptım kendi düşüncemi söyledim.
Garipmiş bu yazıdan öyle bir anlam çıkarmakBuraya o şekilde yazılan bir bilgi insanların soğutucunun kötü oldugu ve kule tipi bir soğutmaya denkmiş olduğu algısı yaratıyor çünkü.
Ben daha çok 240mm sıvı soğutma almaktansa kule tipi alırım diye anladım ama neyse.Buraya o şekilde yazılan bir bilgi insanların soğutucunun kötü oldugu ve kule tipi bir soğutmaya denkmiş olduğu algısı yaratıyor çünkü.
Burada 2 kişi biliyorsa 10 kişinin bilgisi olmayabiliyor, bunu bilerek hareket etmek lazım.Garipmiş bu yazıdan öyle bir anlam çıkarmak
Ben daha çok 240mm sıvı soğutma almaktansa kule tipi alırım diye anladım ama neyse.
Ortada bir yanlış bilgilendirme görmüyorum. Kendi fikrini belirtmiş. Kaldı ki iyi bir kule tipi soğutucunun bir çok 240mm AiO lardan iyi olduğu bir gerçek. Sadece sıcaklık performansı değil; fiyat*, ses, kurulum kolaylığı, dayanıklılık.. olarak ben de iyi bir kule tipini tercih ederim. Kendi fikrini belirtmek de hata olmuş artık, doğru olsa bile.Burada 2 kişi biliyorsa 10 kişinin bilgisi olmayabiliyor, bunu bilerek hareket etmek lazım.
İşte buradaki aio o birçok değil. Bu konuları bilmeyen insanlar okuyor bunu. Yanlış fikirler oluşturuyor.Ortada bir yanlış bilgilendirme görmüyorum. Kendi fikrini belirtmiş. Kaldı ki iyi bir kule tipi soğutucunun bir çok 240mm AiO lardan iyi olduğu bir gerçek. Sadece sıcaklık performansı değil; fiyat*, ses, kurulum kolaylığı, dayanıklılık.. olarak ben de iyi bir kule tipini tercih ederim. Kendi fikrini belirtmek de hata olmuş artık, doğru olsa bile.
240 mm sıvı soğutucu almak yerine daha uyguna aynı performansı yakalayabilecek olan kule tipi soğutucu alacağımdan bahsettim bu soğutucu kötü diye bir şey de yazmadım hocam 240mm soğutucuya niye para vereyim ki ? 1200 e işi çözebilecekkenBurada 2 kişi biliyorsa 10 kişinin bilgisi olmayabiliyor, bunu bilerek hareket etmek lazım.