Yardım Arctic liquid freezer III pro 360 indirime girer mi Kasım da?

MelihSak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
181
Bütçe
5599
arkadaşlar bu sıvı soğutucuyu alıcam beklemeli miyim Kasım indirimlerin de fiyatı düşer mi sizce? Kredi kartından sipariş vericem limitim de var satıcı da Amazon da teknobiyotik sipariş geçeyim indirim olursa yakın zaman da iade ederim diye düşünüyorum ama iade almama durumu olur mu acaba?

Ekler

• IMG_1185.webp
    IMG_1185.webp
    82.2 KB · Hit: 33
Fiyatı biraz yükselmiş son bir kaç gündür o yüzden acele etmeli miyim acaba?

Ekler

• IMG_1186.webp
    IMG_1186.webp
    87 KB · Hit: 27
Kimse bilemez kahin değiliz. Ama beklemekte fayda var

200 300 tl için beklemeye deyecek bir fiyat aralığı yok. ayrıca bu ürünü ısrarla alma nedeniniz nedir? çünkü bahsedilen kadar kadar iyi bir soğutucu değil.3500 tl lik başka bir üründe aynı performası veriyor.

200 300 tl için beklemeye deyecek bir fiyat aralığı yok. ayrıca bu ürünü ısrarla alma nedeniniz nedir? çünkü bahsedilen kadar kadar iyi bir soğutucu değil.3500 tl lik başka bir üründe aynı performası veriyor.
3.500tl lik hangisi o dünyanın en iyisi bu diye biliyorum ve vrm soğutma olayı da bana önemli geliyor beyaz sistem kurmaktayım aldığım anakart vrm ve faz zımbırtıları konusunda aynı segment dekilerin gerisinde kalıyor bundan dolayı ileriye dönük olmasını istediğim için bu soğutucu iyi olabilir diye düşünüyorum

dünyanın en iyisi dedikten sonra kahkaha attım neyse şunu öncelikle ayıralım vrm soğutmasından bahsediyorsunuz ama kullandıgınız anakart x yahut z seviye ise zaten kullanılan mosvetler kw değerleri yüksek olduğu için extra bir soğutmaya ihtiyaç duymayacaksınız.
burda bütçenize göre ürünler mevcut random linkler paylaştım.paylaşmış oldugum ürünlerin bazıları 5 6 yıl garantilidir.sizin alacak olduğunuz ürün ise 2 yıl garantilidir. sizin durumunuz beni ilgilendirmez ama mantıklı bir alışveriş yapmanızı isterim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,459
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri