Neler Yeni

Arctic LIQUID FREEZER IIl 420mm Alınır mı?

batuhan0088

80+ Bronze
Sıvı Soğutucu modellerini incelediğim de üst düzey performans olarak artic markasının bu modeli çok fazla önerilmiş. Şuan sistemim de 7600x işlemci kullanıyorum. İleride 9800x3d tarzı bir işlemciye geçiş yapmayı düşünüyorum. Deep Cool Ls520 sıvı soğutucum arızalandığı için yerine bu modeli düşünüyorum. Fiyatına baktığım da 3600 TL gözüküyor. Fiyatı bana uygun geldi. Tek problem ARGB olmaması gözüküyor. Sırf rgb özelliği var diye fazla vermek istemiyorum ancak size de sormak istedim. Tavsiye verebilir misiniz?

420mm sıvı soğutucu için bir de kasa almam gerekecek. Lian Li Lancool 3 modelini düşünüyorum. Nasıl olur?

• Beğen
Reaksiyonlar: ramo

NodYett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Eren Çarko
sıvı soğutucu alınır ve alternatif kasa olarak deepcool ch780 önerebilirim ama akvaryum kasa olduğundan soğutma tarafında belki sorun yaşayabilirsin

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alınır

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
Selim
Sıvı Soğutucu modellerini incelediğim de üst düzey performans olarak artic markasının bu modeli çok fazla önerilmiş. Şuan sistemim de 7600x işlemci kullanıyorum. İleride 9800x3d tarzı bir işlemciye geçiş yapmayı düşünüyorum. Deep Cool Ls520 sıvı soğutucum arızalandığı için yerine bu modeli düşünüyorum. Fiyatına baktığım da 3600 TL gözüküyor. Fiyatı bana uygun geldi. Tek problem ARGB olmaması gözüküyor. Sırf rgb özelliği var diye fazla vermek istemiyorum ancak size de sormak istedim. Tavsiye verebilir misiniz?

420mm sıvı soğutucu için bir de kasa almam gerekecek. Lian Li Lancool 3 modelini düşünüyorum. Nasıl olur?

Kasan 420 destekliyorsa zaten sormaya gerek yok 3500tl ye düşüyor Hepsiburada sepette indirim ile yatırım olarak bile alınır

batuhan0088

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasan 420 destekliyorsa zaten sormaya gerek yok 3500tl ye düşüyor Hepsiburada sepette indirim ile yatırım olarak bile alınır
sıvı soğutucu alınır ve alternatif kasa olarak deepcool ch780 önerebilirim ama akvaryum kasa olduğundan soğutma tarafında belki sorun yaşayabilirsin
Alınır. En iyi soğutuculardan birisidir bu. ARGB ile de fiyat farkı çokmuş gerçekten.

Bir de bu modelini buldum. Fiyat çok iyi geldi ve rgb olması bir avantaj oluyor.
2 ile 3 arasında fark var mıdır?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
Selim
Bir de bu modelini buldum. Fiyat çok iyi geldi ve rgb olması bir avantaj oluyor.
2 ile 3 arasında fark var mıdır?
Fark var tabi ama aşırı fark yok siz yine de 3.cu seri alın sonuçta fanlar aşırı belli olmiyor sıvı soğutmada ilerleyen dönem de Lian li filan takarsın iş çözülür RGB olayına takılma sıvı soğutma da

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Ramazan

Buna hangi kasayı alacan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,605
Üyeler
161,315
Son üye
yellowflash
Top Bottom