batuhan0088
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI MPG A850GPsu hangi marka
MSI MPG A850GPsu hangi marka
Hocam arctic 360 mm III BEYAZ alınır mı, kaliteli midir 360mm si de.?bu arada bunu al geç çok minimal faklar vardır hem bu en son revizelerinden ve fiyatı bayağı uygun.Arama Sonuçları - ACFRE00109A
www.jumbum.com.tr
pahalı ben o kadar para vermemHocam arctic 360 mm III BEYAZ alınır mı, kaliteli midir 360mm si de.?
bu ürün. BEYAZ olması şart. 360 mm bir şey bakıyorum.
alınır çekSıvı Soğutucu modellerini incelediğim de üst düzey performans olarak artic markasının bu modeli çok fazla önerilmiş. Şuan sistemim de 7600x işlemci kullanıyorum. İleride 9800x3d tarzı bir işlemciye geçiş yapmayı düşünüyorum. Deep Cool Ls520 sıvı soğutucum arızalandığı için yerine bu modeli düşünüyorum. Fiyatına baktığım da 3600 TL gözüküyor. Fiyatı bana uygun geldi. Tek problem ARGB olmaması gözüküyor. Sırf rgb özelliği var diye fazla vermek istemiyorum ancak size de sormak istedim. Tavsiye verebilir misiniz?
420mm sıvı soğutucu için bir de kasa almam gerekecek. Lian Li Lancool 3 modelini düşünüyorum. Nasıl olur?
Arctic Liquid Freezer III 420 ACFRE00137A İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer III 420 ACFRE00137A İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer III 420 ACFRE00137A İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.648,82 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comArctic Liquid Freezer III 420 ARGB ACFRE00145A İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB ACFRE00145A İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB ACFRE00145A İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 6.898,85 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comLian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.921,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com