Arctic MX-4 Orjinal mi ?

DEFTHANK

80+
Reaksiyon skoru
37
Arkadaşlar amazondan aldığım Arctic MX-4 orjinal mi ? Valorant'da max 72 derecelere kadar çıkıyor. İşlemcim i3 10100F Stok fan. Alta resimleri bırakıyorum.

Bu arada işlemcinin sıcaklığını sormuyorum. Sadece macun orjinal mi diye merak ettim.

Ekler

• Screenshot_20211227-211652.png
    Screenshot_20211227-211652.png
    387 KB · Hit: 75
  • Screenshot_20211227-211705(1)(1).png
    Screenshot_20211227-211705(1)(1).png
    597.3 KB · Hit: 65
Nereden aldınız? HepsiBurada ve Trend Yol'da genellikle sahteleri satılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam Orijinali Teknobiyotik'de satılıyor idi.

yanlış hatırlamıyorsam üreticeye mail falan atılıyordu galiba burdan bakılınca orijinal olduğunu tahmin edemeyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nereden aldınız? HepsiBurada ve Trend Yol'da genellikle sahteleri satılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam Orijinali Teknobiyotik'de satılıyor idi.
Amazon diyor gözünüzden kaçtı galiba

yanlış hatırlamıyorsam üreticeye mail falan atılıyordu galiba burdan bakılınca orijinal olduğunu tahmin edemeyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon diyor gözünüzden kaçtı galiba
Nasıl ve kime atacağım pek bilmiyorum.

Amazondan aldım. Satıcı amazon idi.

Arkadaşlar amazondan aldığım Arctic MX-4 orjinal mi ? Valorant'da max 72 derecelere kadar çıkıyor. İşlemcim i3 10100F Stok fan. Alta resimleri bırakıyorum.

Bu arada işlemcinin sıcaklığını sormuyorum. Sadece macun orjinal mi diye merak ettim.
Arctic'in müşteri hizmetlerine mail atarak öğrenebilir, eğer sahte ise şikayette bulunabilirsin. Ben Trendyoldan bir fake ürün almıştım ve şikayetim doğrultusunda Almanya ücretsiz termal macun gönderdi Arctic ve satış yapan sanal dükkanı kapattırdı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,509
Üyeler
184,468
Son üye
mrsminaa
Geri