Yardım Arctic MX-4 sahte mi?

SaFKaN0

80+
Reaksiyon skoru
59
Sanmıyorum. Kıvamının koyu olması normal diye biliyorum, ayrıca bir çok kişi de aynı satıcıdan almış. Zaten piyasa fiyatından çok da ucuza almamışsınız.

Üzerindeki barkod numarası ile çekilişe katılabiliyorsanız, orijinaldir. :)

Ürün orijinal. Uygulamada hata yapmadıysanız sıcaklıkta düşüş olacaktır. Aynı ürünü kullanıyorum kıvamı normal, 1 yıllık macundan sonra yükte 8 dereceye kadar düşüş gözlemledim.

Keşke emin olmadan ürüne 1 yıldız vermeseydiniz...
Ürün orijinal. Uygulamada hata yapmadıysanız sıcaklıkta düşüş olacaktır. Aynı ürünü kullanıyorum kıvamı normal, 1 yıllık macundan sonra yükte 8 dereceye kadar düşüş gözlemledim.
1 yıldızı ben vermedim. Kıvamı sizde nasıl? Puding gibi bir şey mi? Arctic in kendi sitesinden baktim ordakinden çok daha koyu.
Post automatically merged:

Üzerindeki barkod numarası ile çekilişe katılabiliyorsanız, orijinaldir. :)
Telefonun kendi qr okuyucusu görmedi dedim dolandırıldık. Ayrı uygulama indirdim girdi siteye

Dediğim gibi PS3 te kullandım. Gpi/Rsx'te hiç bir fark olmadı. Cpu/Cell de 8 derece civarı fark oldu. Bende anlamadım. Orijinal ürün sanırsam.

IMG_20200508_233801.webp Kıvamı böyle.

Son düzenleme:
pek anlaşılmıyor fotodan ama sanki biraz pütürlü gibi gözüküyor. evet normal kıvamı puding gibi rengi de koyu. ilk sıktığınızda önce biraz sıvı gelebilir sonra macun gelir onları biraz karıştırmak lazım uygularken, daha sonraki kullanımlarda da buna dikkat etmek gerekiyor.

O sahtelikten değil de, depolama hatasından kaynaklanıyor gibi. İade edebilirsiniz.
Aldığım yere yazdım. N11 den sipariş vermiştim. Iade işlemi başlatacağım ama nasıl olacak? Ben kullandım biraz ürünü. Adam iade kabul etmez ise ne olacak?

Aldığım yere yazdım. N11 den sipariş vermiştim. Iade işlemi başlatacağım ama nasıl olacak? Ben kullandım biraz ürünü. Adam iade kabul etmez ise ne olacak?
Onlardan kaynaklandığı için geri almak zorunda. N11 size kargo kodu verir galiba. Onunla size söylenen kargo firması ile ücretsiz olarak gönderirsiniz.

Onlardan kaynaklandığı için geri almak zorunda. N11 size kargo kodu verir galiba. Onunla size söylenen kargo firması ile ücretsiz olarak gönderirsiniz.
Aras kargo. Ama sorun şu. Burda PTT dışında başka kargo yok. Onla yollasam ben öderim demi?

Ucuz tutar herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,158
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri