🔥İndirim 🔥Arctic Mx-6 4gr Termal Macun 254TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,856
Biraz daha düşmüş fiyatı. Güncel olsun istedim. Bu haliyle ihtiyacı olan varsa iyi fırsat. Papel ile alırsanız %10 daha uyguna gelir. Bazı hesaplarda kupon olabiliyor. Hepsiparanız ve ya bankanızdaki bonus paranız ile çok çok daha iyi fiyata alabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
1 yil 1 ay once aldim pc yi ekran kartima hic termal surmedim degissem nasil olur acaba xd
Sıcaklıklara bakıp ona göre uygulamak çok daha iyi olur. Bu haliyle ben önermem pek. 1 yılda bir şey olmaz.

Yakında 7500f işlemci almayı düşünüyordum termal macun lazımdı, kargo ücreti biraz can sıkıyor ama 1 tl'ye 1 ay premium açayım bari.

Yakında 7500f işlemci almayı düşünüyordum termal macun lazımdı, kargo ücreti biraz can sıkıyor ama 1 tl'ye 1 ay premium açayım bari.
Kampanya takip ediyorsan sonrasında yıllık baya avantajlı olabilir.

Kampanya takip ediyorsan sonrasında yıllık baya avantajlı olabilir.
Teşekkürler, aldım ürünü. Bu hepsiburada'nın en sevdiğim yönü kargomat'a teslim seçeneği sunması. Kargocuları tüm gün bekleme veya geldik bulamadık gibi sıkıntılar olmuyor. Çıkıp kargomat'tan alıyoruz ürünleri kafamız rahat oluyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Biraz daha düşmüş fiyatı. Güncel olsun istedim. Bu haliyle ihtiyacı olan varsa iyi fırsat. Papel ile alırsanız %10 daha uyguna gelir. Bazı hesaplarda kupon olabiliyor. Hepsiparanız ve ya bankanızdaki bonus paranız ile çok çok daha iyi fiyata alabilirsiniz.
Çok iyi indirim, bu indirimden almadım ama alıp kullandım çok iyi sonuçlar veriyor macun. Cihazdan cihaza değişebilir ama.

mx-4 ile arasındaki fark nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,681
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri