Mx6nın kıvamı öyle diye biliyorum normalHepsiburada dan aldım satıcı hepsiburada fakat macun sürülmüyor spatulaya yapışıyor sökülüyor kıvamı çok sert problem olabilir mi yoksa kullananlar varsa aynı problemi yaşayan var mı?
aynı durum hocam macun o kadar katı ki sürmek gerçekten işkence daha fazla sıkın her yere çok ince sürecek şekilde dağıtmaya çalışın işlemcinin kenarlarından bir karış peçeteyle alın veya yapabiliyorsanız sıfıra sıfır sürmeyin kenarlara yeterliHepsiburada dan aldım satıcı hepsiburada fakat macun sürülmüyor spatulaya yapışıyor sökülüyor kıvamı çok sert problem olabilir mi yoksa kullananlar varsa aynı problemi yaşayan var mı?
X şeklinde sıkıp bastırmak dah mantıklı gibiaynı durum hocam macun o kadar katı ki sürmek gerçekten işkence daha fazla sıkın her yere çok ince sürecek şekilde dağıtmaya çalışın işlemcinin kenarlarından bir karış peçeteyle alın veya yapabiliyorsanız sıfıra sıfır sürmeyin kenarlara yeterli
Mx-4 e benzemiyor daha katı hafif bastırmak gerekiyor sanki bıçağa yapışan nutellayı temizler gibi sürmek lazım yoksa spatulada halay çekiyor.Hepsiburada dan aldım satıcı hepsiburada fakat macun sürülmüyor spatulaya yapışıyor sökülüyor kıvamı çok sert problem olabilir mi yoksa kullananlar varsa aynı problemi yaşayan var mı?
Ortasına nokta şeklinde bırak kendi yayılır zaten. Vizkozitesi yüksek.Hepsiburada dan aldım satıcı hepsiburada fakat macun sürülmüyor spatulaya yapışıyor sökülüyor kıvamı çok sert problem olabilir mi yoksa kullananlar varsa aynı problemi yaşayan var mı?
ya ben güvenemedim ilk defa bu katılıkta bir macun sürdüğüm için kendimce güvenilir şekilde sürmek istedimX şeklinde sıkıp bastırmak dah mantıklı gibi